Lisää

  Intian poliisi käyttää kyynelkaasua maanviljelijöitä vastaan

  Intian poliisi on vastannut viljelijöiden protestiin kyynelkaasulla.

  World News Network

  Intian poliisi ampui kyynelkaasua tiistaina satoja maanviljelijöitä ja heidän kannattajiaan kohti New Delhiin suunnatun mielenosoitusmarssin aikana painostaakseen hallitusta noudattamaan vuonna 2021 antamaansa lupausta maksaa sadosta parempaa hintaa.

  Marssi on viimeisin sarjassa useampia samankaltaisia mielenosoituksia, jotka alkoivat yli kaksi vuotta sitten. Tämänkertainen järjestettiin vain kuukausia ennen kansallisia vaaleja, joissa pääministeri Narendra Modi hakee kolmatta kautta, maanviljelijöiden muodostaessa vaikutusvaltaisen äänestysryhmän.

  Maanviljelijät olivat suuntaamassa etelään Delhiin päivä sen jälkeen, kun maatalousliittojen ja ministerien väliset neuvottelut eivät onnistuneet varmistamaan sitoumuksia vähimmäishintojen tarjoamisesta useille viljelykasveille.

  ”Hallitus ei ole kyennyt tekemään vahvaa päätöstä mistään… Ajattelimme, että ajan antaminen ei ole nyt sopivaa”, Punjab Kisan Mazdoor Sangharsh -komitean (KMSC) pääsihteeri Sarwan Singh Pandher sanoi uutistoimistolle ANI.

  Satojen maanviljelijöiden ja heidän kannattajiensa nähtiin liikkuvan jalkaisin ja suurissa traktorisaattueissa monissa osissa Punjabin ja Haryanan pohjoisia osavaltioita.

  Muutos 17.2.2024: Muokattu artikkelin kuvaa.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  LähdeREUTERS

  Enemmän luettavaa