Lisää

  Kreml torjuu Euroopan varoitukset ”Venäjän propagandasta”

  Dmitri Peskovin mukaan länsimainen lehdistönvapaus on mennyttä. Vain vallalla oleva narratiivi on sallittua, tai materiaali leimataan propagandaksi.

  World News Network

  Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov torjui tiistaina eurooppalaiset varoitukset ”venäläisestä propagandasta” ja sanoi, että kaikki, mikä vastustaa valtavirran narratiivia, on nyt leimattu propagandaksi lännessä.

  Peskovilta kysyttiin Ranskan, Saksan ja Puolan ulkoministerien maanantain tapaamisesta, jossa he varoittivat Venäjän propagandan huipusta Euroopan maissa ennen kesäkuussa pidettäviä europarlamenttivaaleja.

  Puhuessaan toimittajille Kremlin tiedottaja sanoi: ”Nyt on ilmeistä, että kaikki lähteet, tiedotusvälineet tai Internetin materiaalit, jotka eivät täytä kriteerejä, eivät toimi informaation valtavirran sisällä ja yrittävät kattaa tapahtumia eri puolilta, leimataan välittömästi propagandavälineiksi”, tiedottaja lisäsi.

  ”Tämä on täysin vastoin vapaan lehdistön ihanteita ja osoittaa jälleen kerran viranomaisten valmiutta rankaista mediaa, josta he eivät pidä. Näin tapahtuu usein Euroopassa nykyään.”

  Muutos 17.2.2024: Muokattu artikkelin kuvaa.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  LähdeREUTERS

  Enemmän luettavaa