Lisää

  Laukauksia ammuttu Merirauman alueella

  Poliisi pyytää ihmisiä välttämään liikkumista Meri-Rauman alueella.

  World News Network

  Lue lisää: Merirauman henkirikostutkinnassa uusia rikosnimikkeitä
  Lue lisää: Merirauman murhatutkimus valmis

  Poliisi sai useita ilmoituksia laukauksista Meri-Rauman alueella. Poliisi tavoitti nopeasti alueelta yhden epäillyn ja löysi aseen. Ilmoitusten mukaan ampujia on kaksi ja poliisi suorittaa alueella etsintää. 

  Poliisi pyytää ihmisiä välttämään liikkumista Meri-Rauman alueella. Poliisilla ei ole tiedoissa, että sivulliset olisivat vaarassa, mutta kaikista epäilyttävistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen 112.

  Epäilyttäviä henkilöitä ei saa itse lähestyä.

  Lisäys 15:30:
  Poliisin etsinnät alueella jatkuvat ja poliisi pyytää edelleen välttämään alueella liikkumista. Poliisi etsii edelleen ainakin yhtä epäiltyä.

  Poliisi on etsintöjen aikana löytänyt yksityisasunnosta vainajan ja tässä vaiheessa poliisi epäilee epäiltyjä törkeästä ampuma-ase rikoksesta sekä taposta. 

  Poliisi toistaa pyynnön tehdä ilmoitus havainnoista hätäkeskukseen. Epäiltyä ei myöskään saa lähestyä.

  Lisäys 16:30:
  Poliisin operatiivinen toiminta on keskittynyt lähinnä Meriraumantien etelä- ja pohjoispuolisille alueille sekä näiden tuntumassa olevaan maastoon. Poliisi on tehtävällään ollut varustautunut asiaan kuuluvin suojavälinein, ja tilanteen mukaan pysäyttänyt liikenteen toiminta-alueeltaan.

  Tapahtumiin liittyviin osoitteisiin on suoritettu kotietsintöjä asian selvittämiseksi, ja asiaan osallisten henkilöiden identifioimiseksi ja löytämiseksi.

  Alueella on turvallista liikkua. Poliisi eristää vielä lähinnä kiinteistöjä, joissa suoritetaan teknistä tutkintaa.

  Poliisi tulee vielä illan aikana mahdollisesti puhuttamaan tapahtumapaikkojen välittömässä läheisyydessä asuvia henkilöitä, sekä tarkastelemaan valvontakameroiden tallenteita.

  Yksi henkilö on löydetty kotietsinnällä menehtyneenä. Tällä hetkellä rikoksesta epäiltynä ja kiinni otettuna on yksi henkilö, ja poliisi on takavarikoinut yhden ampuma-aseen. Epäillyn kuulustelut ovat jo alkaneet.

  Esitutkinnassa pyritään selvittämään muut asiaan liittyvät asianosaiset, sekä heidän osuutensa tapahtumiin.

  Asian tiedottaminen jatkuu tutkinnanjohtajan toimesta, sitten kun tutkintaa vaarantamatta voidaan yksityiskohtia avata enemmän.

  Joonas Tikka
  komisario, L-S poliisin yleisjohtaja 

  Muutos 17.2.2024: Muokattu artikkelin kuvaa.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa