Lisää

  Talo räjähti Virginiassa, palomies kuoli ja 13 loukkaantui

  Palomies kuoli ja 13 muuta loukkaantui Virginiassa perjantaina illalla tapahtuneessa taloräjäydyksessä, joka levitti talon palasia ympäri naapurustoa.

  World News Network

  Palomies sai surmansa ja 13 muuta loukkaantui Virginiassa perjantaina illalla tapahtuneessa taloräjäydyksessä, joka levitti talon osia ympäri kaupunginosaa, viranomaiset tiedottivat.

  Pelastushenkilöstö saapui Sterlingin kaupungissa sijaitsevalle talolle Washingtonin lähiössä noin kello 7:40 illalla, kertoi Loudoun Countyn palokunnan ja pelastuslaitoksen operatiivisten toimien apulaispäällikkö James Williams. He sanoivat vastanneensa puheluun kaasuvuodosta, kertoi laitoksen tiedottaja Laura Rinehart.

  Saavuttuaan paikalle he löysivät 500 gallonan maanalaisen propaanitankin jossa oli vuoto, ja pyysivät apua piirikunnan hazmat-tiimiltä, Rinehartin mukaan.

  Pian tämän jälkeen talo räjähti pelastushenkilöiden ollessa sisällä, jättäen ihmisiä loukkuun ja alueen ”täydelliseen tuhoon”, päällikkö Williams kertoi toimittajille.

  Tuhotun talon vastapäätä asuva 50-vuotias naapuri AJ Albaladejo kertoi räjähdyksen vaurioittaneen hänen tallin ovea, pudottaneen seiniltä kehyksiä ja kirjahyllyn sekä lentäneen roskia hänen pihalleen.

  ”Olin juuri tullut kotiin kuntosalilta”, hän sanoi haastattelussa. ”Se ravisteli koko taloa.”

  Sairaanhoitajana toimiva Albaladejo lisäsi auttaneensa kahta räjähdyspaikan talossa asunutta naista. Heillä oli verta kasvoissa ja päässä, hän sanoi, ja he olivat selvästi järkyttyneitä.

  ”On pelastus, että he pääsivät pois”, hän sanoi. ”He olivat juuri poistumassa ajotieltä ja lähtemässä pihasta, kun talo räjähti.”

  Paikallisen uutismedian ilmakuvista näkyi savua ja roskia peittämä alue, ja tuhoutuneesta talosta oli tuskin merkkiäkään.

  ”Roskakenttä ulottuu pitkälle kadulle ja naapuritaloihin”, päällikkö Williams sanoi.

  Kun palokunnan viranomaiset tutkivat räjähdyksen syytä, Washington Gas, paikallinen sähköyhtiö, kertoi tiedotteessa ”varmistavansa järjestelmänsä kunnon ympäröivällä alueella”.

  Loudounin ja Fairfaxin piirikuntien ensihoitoviranomaiset kertoivat tunnistaneensa 13 potilasta kuolleen palomiehen lisäksi. Näistä 11 oli palomiehiä ja 2 siviiliä, joilla oli eriasteisia vammoja. Loukkaantuneista palomiehistä neljä oli edelleen sairaalahoidossa lauantaina, viranomaiset tiedottivat sosiaalisessa mediassa.

  Loudoun Countyn palokunta ja pelastuslaitos tunnistivat lauantaina kuolleen palomiehen 45-vuotiaaksi Trevor Browniksi Sterlingin vapaapalokunnasta. Häntä jäivät kaipaamaan vaimo ja kolme lasta, sanoi päällikkö Keith Johnson tiedotustilaisuudessa.

  ”Menettimme perheenjäsenen”, päällikkö sanoi. ”Me menetimme yhden omistamme.”

  Muutos 18.2.2024: Aikaisemmin tekstissä luki räjähdyksen levittäneen talon osia ympäri kaupunginosaa. Tämä on korjattu, talon palasia levisi ympäri naapurustoa.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  LähdeNYTimes

  Enemmän luettavaa