Lisää

  Onnettomuus Kouvolassa – poliisi pyytää havaintoja

  Poliisi pyytää havaintoja liittyen 22.02.2024 noin kello 19:30 Kouvolassa Kasarmintien ja Anjalantien risteysalueella tapahtuneeseen henkilöauton ja jalankulkijan väliseen onnettomuuteen.

  World News Network

  Kasarmintietä pitkin kulkeneen henkilöauton epäillään törmänneen Kasarmintien ja Anjalantien risteysalueella suojatietä ylittäneeseen jalankulkijaan. Törmäyksen seurauksena jalankulkija kaatui maahan. Jalankulkija on toimitettu tapahtuman jälkeen sairaalaan.

  Tapahtumapaikalla oli 40 km/h nopeusrajoitusalue. Tapahtuma sattui pimeään aikaan, tieosuus oli valaistu. Poliisi on puhuttanut henkilöauton kuljettajaa tapahtumapaikalla. Päihteillä ei epäillä olevan osuutta asiaan.

  Tapahtunutta tutkitaan tässä vaiheessa nimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen sekä vammantuottamus. Nimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä. Poliisilla ei ole tässä vaiheessa asiasta enempää tiedotettavaa.

  Mahdollisia tapahtuman silminnäkijöitä pyydetään ilmoittamaan havainnoistaan poliisille.

  Tapaukseen liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa