Lisää

  Lapin poliisilaitoksen alueella kiirettä

  Keminmaassa poliisi selvitti useita pahoinpitelyjä, Rovaniemellä poliisi valvoi yleistä järjestystä ja Ivalossa epäilty alaikäisten rattijuopumus moottorikelkalla.

  World News Network

  Keminmaassa poliisi selvitti useita pahoinpitelyjä, jotka olivat tapahtuneet yksityisasunnoissa ja joissa osalliset olivat olleet humalassa. Rovaniemellä poliisi valvoi yleistä järjestystä keskustan alueella ja puuttui ravintoloiden edustoilla tapahtuneisiin häiriökäyttäytymisiin. Ivalossa epäilty alaikäisten rattijuopumus moottorikelkalla.

  Meri-Lapissa on ollut viikonloppuna myös omaisuusrikosten selvittämistä. Kemistä on anastettu Takajärven alueelta Lynx Boondocker -merkkinen moottorikelkka sunnuntaiyönä, ennen klo 03.30. Todennäköisesti moottorikelkka on ajettu kohti Torniota. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista vihjepuhelimeen puh. 0295 466 259, WhatsAppiin puh.. 050 415 5803 tai sähköpostitse vihjeet.lappi@poliisi.fi.

  Rovaniemellä on ollut viikonlopun aikana paljon ihmisiä liikkeellä, mm. ravintoloissa. Poliisi on turvannut yleistä järjestystä ja turvallisuutta ravintoloiden edustoilla ja puuttunut aktiivisesti nähtävillä oleviin häiriökäyttäytymisiin. Edellä mainitulla toiminnalla on pyritty ennalta estämään häiriökäyttäytymisen etenemistä pahoinpitelyksi. Rovaniemen poliisivankilassa on ollutkin viikonlopun aikana useita henkilöitä kiinniotettuina häiriökäyttäytymisen takia.

  Ivalossa poliisi tavoitti huoltoaseman pihalta moottorikelkan, jota kuljetti kaksi alaikäistä henkilöä. Nuorille tehtiin puhalluskokeet, jotka osoittivat nuorten olevan alkoholin vaikutuksen alaisina. Molemmat nuoret toimitettiin verikokeisiin, joiden jälkeen nuorten vanhemmat noutivat nuoret kotiinsa. Nuorten epäillään syyllistyneen tapahtumassa rattijuopumukseen.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa