Lisää

  Etelä-Kymenlaaksossa huumekuskeja

  Kotkassa viikonlopun aikana poliisi tavoitti neljä rattijuoppoa, joista yksi jäi kiinni vasta takaa-ajon jälkeen.

  World News Network

  Kotkassa Hallikadulla lauantaina aamupäivällä poliisin pysäyttämälle miesautoilijalle tehty huumepikatesti antoi viitteitä amfetamiinin käytöstä. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

  Lauantaina puolenpäivän jälkeen Hakamäentiellä Kotkassa poliisipartion suorittamassa tarkastuksessa tuli ilmi, että mieshenkilö kuljetti henkilöautoa ilmeisesti alkoholista päihtyneenä. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta.

  Lauantaina kello 19 aikoihin Kotkassa Loitsutiellä henkilöautoa kuljettaneelle naishenkilölle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

  Sunnuntaina aamuyöstä Kotkansaarella poliisipartio alkoi suorittaa liikennepysäytystä aikomuksenaan tarkastaa henkilöauto ja kuljettajan kunto. Kuljettaja ei välittänyt poliisin antamasta pysähtymismerkistä vaan yritti karkuun. Poliisipartio sai ajoneuvon pysähtymään Kotkansaarelta Merituulentietä Mussalontielle ja sieltä edelleen Jylpyn kautta Kotkantielle jatkuneen takaa-ajon jälkeen. Pakenemisen aikana kuljettaja ajoi huomattavia ylinopeuksia ja vaaransi muuta liikennettä. Autossa oli kuljettajan lisäksi myös kaksi matkustajaa. Mieskuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta. 

  Sunnuntaina aamupäivällä Haminassa Helsingintiellä Itäväylän kohdalla polkupyöräilijä ja henkilöauto kolaroivat. Pyöräilijä oli tullut ajaen kiinteistön liittymän kohdalta ajoradan ylittävälle suojatielle, jolloin Helsingintiellä Haminasta Kotkan suuntaan liikkunut autoilija ja pyöräilijä törmäsivät. Polkupyöräilijä loukkaantui ja ajoneuvot kärsivät vaurioita. Poliisi tutkii onnettomuutta.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa