Lisää

  Raumalla jälleen asuntomurto

  Lounais-Suomen poliisin selvitettävänä on jo kaksi Rauman Nummen alueella lyhyen ajan sisään tapahtunutta epäiltyä asuntomurtoa.

  World News Network

  Lue taustaa: Epäilty asuntomurto Raumalla

  Lounais-Suomen poliisin selvitettävänä on jo kaksi Rauman Nummen alueella lyhyen ajan sisään tapahtunutta epäiltyä asuntomurtoa.

  Lounais-Suomen poliisi kertoi keskiviikkona Rauman Tasalankadulla tehdystä epäillystä omakotitaloon kohdistuneesta asuntomurrosta. Maanantaina tapahtuneessa murrossa anastettiin muun muassa koruja.

  Pian tämän jälkeen poliisille ilmoitettiin toisesta samalla alueella tehdystä asuntomurrosta.

  Uuden ilmoituksen mukaan Rauman Nummenkadulla murtauduttiin omakotitaloon keskiviikkona kello 14.45 ja 22.45 välisenä aikana.

  Varkaiden saaliiksi koruja

  Niin ikään keskiviikkona varkaiden kohteeksi joutuneessa talossa oli pengottu paikkoja ja sieltä oli anastettu arvo-omaisuutta, muun muassa koruja.

  Lounais-Suomen poliisi tutkii molempia ilmoitettuja asuntomurtoja törkeinä varkauksina.

  – Samalla selvitetään, onko lyhyen aikavälin sisään samalla alueella tapahtuneilla asuntomurroilla yhteys, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hiltula Lounais-Suomen poliisista.

  Asiaan liittyvät mahdolliset havainnot ja vihjeet pyydetään toimittamaan Lounais-Suomen poliisille joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa