Lisää

  Gazan tulitauon mahdollisuus olematon avunhakijoiden joukkotuhonnan jälkeen

  Jopa Yhdysvaltojen presidentti Biden on luopunut optimismista ja mahdollisuudesta sopia tulitauko Israelin ja Hamasin välillä.

  World News Network

  Ainakin 104 palestiinalaista on kuollut ja 750 haavoittunut avunjakelupisteessä Gazan kaupungin länsipuolella, mitä paikallisen terveysministeriön tiedottaja Ashaf al-Qidra kuvaili provosoimattomaksi Israelin hyökkäykseksi humanitaarista apua odottavia siviilejä vastaan torstaina.

  Jopa Yhdysvaltojen presidentti Biden on luopunut optimismista ja mahdollisuudesta sopia tulitauko Israelin ja Hamasin välillä ehdotettuaan aiemmin tällä viikolla, että tulitaukosopimus Gazaan voitaisiin mahdollisesti sopia maanantaina.

  IDF:n lähde väitti, että sotilaat ”tunsivat itsensä uhatuiksi” ja syytti uhreista palestiinalaisia.

  Kansainvälinen yhteisö on tuominnut Israelin toimet Gazassa jyrkästi, mutta toistaiseksi diplomaattiset korulauseet eivät ole tuottaneet toivottua tulosta palestiinalaisten siviilien pelastamiseksi.

  Muun maailman kauhistellessa Israelin agressiota, Israel valmistautuu hyökkäämään Libanoniin Hisbollahin kukistamiseksi ja Israelin kannattajat pelaavat uhreilla korttia.1

  Terroristijahti naamioidaan peliksi, jotta se ei aiheuttaisi sotilaille niin laajaa traumaresponssia, ja jotta sotilaat eivät kyseenalaistaisi tehtävää. Tämä psykologinen tekniikka oli käytössä Yhdysvalloilla jo Persianlahden sodassa. Samalla tätä ”huvia” myydään maailmalle.

  Verkkomedia

  Victor A. Lausas
  info@verkkomedia.org


  Viitteet
  1. https://gazasmostwanted.com/

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa