Lisää

  Räjähdys Pietarissa, kaksi asuinrakennusta evakuoitu

  Kaksi rakennusta vaurioitui ja ihmiset evakuoitiin Pietarissa lauantaiaamuna paikallisten asukkaiden raportoitua voimakkaasta räjähdyksestä, joka lennätti jopa ikkunat rakennuksista.

  World News Network

  Pietarin kuvernööri Alexander Beglov sanoi, että ”välikohtaus” tapahtui kaupungin koillisosassa Krasnogvardeyskiyssä. Henkilövahinkoja ei sattunut, mutta asukkaat evakuoitiin asunnoistaan, Beglov sanoi selittämättä tarkemmin tapahtuman syytä tai luonnetta.

  Reutersin paikan päällä kuvattu video näytti rakennuksen vaurioituneen julkisivun, rikkoutuneet ikkunat, vaurioituneet parvekkeet sekä lasinsirut ja roskat maassa.

  Vaurioituneiden talojen asukkaat kertoivat Reutersille kuulleensa outoja ääniä, joita seurasi räjähdys ja tulipalo.

  ”Kuulin ensin pillin, koska olin juuri avannut ikkunan, sitten poksahdus, tulipalo ja asunto täynnä savua, ikkuna lensi ulos”, paikallinen asukas Elena kertoi Reutersille. Hän sanoi, että tämä tapahtui kello 07:00 (06:00 Suomen aikaa) jälkeen.

  Venäläiset tiedotusvälineet arvioivat, että tapauksen saattoi aiheuttaa pudotettu ukrainalainen drooni, joka oli matkalla läheistä polttoainevarastoa kohti. Venäjän viranomaiset tai valtion tiedotusvälineet eivät ole vahvistaneet arviota virallisesti.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  LähdeREUTERS

  Enemmän luettavaa