Lisää

  Lapin poliisin viikonloppu jatkuu

  Lauantai-iltana poliisi ratkoi useita häiriötehtäviä sekä hoiti ylenmäärin juopuneita suojaan. Myös liikenneaiheisia tehtäviä riitti.

  World News Network

  Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Torniossa Satamakadulla 2.3.2024 kello 19.45. Kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudestaan tuntema 31 -vuotias paikkakuntalainen mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehen autosta löytyi vähäinen määrä amfetamiinia ja hänelle suoritettu huumausaineen pikatesti osoitti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Miehen epäillään syyllistyneen asiassa rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

  Tunnukseton poliisiauto ajoi moottoritietä Torniosta kohti Kemiä 2.3.2024 kello 20.20, kun sen ohitti henkilöauto huomattavaa ylinopeutta. Poliisipartio mittasi ajoneuvolle nopeudeksi 180 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Kuljettajaksi osoittautui 18 -vuotias mies, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen asiassa törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

  Liukas keli ja oudot talviolosuhteet ovat saaneet useamman autokunnan pulaan liikenteessä eri puolilla Lappia. Ulosajoilta ja kolareilta ei ole vältytty, mutta onneksi tilanteissa on säästytty isommilta henkilövahingoilta.

  Rovaniemeläisessä baarissa päihtynyt asiakas riehaantui ja kävi järjestyksenvalvojan päälle, kun tämä saatteli asiakasta ulos pubista. Poliisipartio toimitti asiakkaan poliisivankilaan selvittämään tekosiaan rikospoliisin kanssa.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa