Lisää

  Kangasalla henkilö pudonnut parvekkeelta

  Pirkanmaan pelastuslaitos ja Sisä-Suomen poliisi saivat ihmisen pelastamiseen liittyvän tehtävän Kangasalla osoitteeseen Kirkkojärventie 6.

  World News Network

  Lue lisää: Kangasalan parvekkeelta putoaminen oli tapaturma

  Pirkanmaan pelastuslaitos ja Sisä-Suomen poliisi saivat ihmisen pelastamiseen liittyvän tehtävän Kangasalla osoitteeseen Kirkkojärventie 6. Kyseessä on kiinteistö, jossa on tarjolla hotellimajoitusta sekä yksityisiä asuntoja.

  Tapahtumapaikalla selvisi, että kerrostalon yläkerroksissa sijaitsevan yksityisasunnon parvekkeelta oli pudonnut henkilö. Henkilö putosi kiinteistön katutasossa sijaitsevan liikekiinteistön lumiselle katolle. Tapauksesta on ilmoittanut hätäkeskukseen sivullinen henkilö, sekä toinen tapaukseen liittyvä henkilö.

  Pudonnut henkilö toimitettiin ensihoidon toimesta Tampereen yliopistolliseen sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Poliisi on aloittanut asiassa esitutkinnan tapahtumien selvittämiseksi. Poliisi ei sulje pois tapaturman, eikä rikoksen mahdollisuutta.

  Poliisi on suorittanut tapahtumapaikalla teknistä ja taktista tutkintaa. Poliisi on päässyt puhuttamaan pudonnutta henkilöä sairaalaan. Poliisi on ottanut asiaan kiinni yhden henkilön, joka  on selvittänyt osallisuutensa tapahtumiin ja hänet on vapautettu.

  Tapahtumasta ei ole aiheutunut sivullisille vaaraa.

  Tämän kaltaisissa henkeen ja terveyteen vakavasti kohdistuneissa tapauksissa on erityisen tärkeää huomioida kaikki mahdolliset tutkintalinjat. On kaikkien osallisten oikeusturvan kannalta tärkeää, että jälkeenpäin ei synny vaihtoehtoisia teorioita tapahtumien kulusta.

  Asiasta ei ole toistaiseksi enempää tiedotettavaa.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa