Lisää

  Portugal takavarikoi 1,3 tonnia kokaiinia

  Portugalin poliisi takavarikoi yli 1,3 tonnia pakastekalojen sisään piilotettua kokaiinia, joka oli tarkoitus jakaa ympäri Eurooppaa.

  World News Network

  Portugalin poliisi takavarikoi yli 1,3 tonnia pakastekalojen sisään piilotettua kokaiinia, joka oli tarkoitus jakaa ympäri Eurooppaa. Samalla poliisi pidätti seitsemän eri kansallisuuksia edustavaa miestä osana operaatiota, he kertoivat maanantaina.

  Ecuadorista peräisin oleva lasti purettiin Lissabonin satamassa, poliisi kertoi ja lisäsi, että poliisi suoritti useita etsintöjä osana operaatio ”Squid:ia” ja takavarikoivat kahdeksan ampuma-asetta, huippuluokan ajoneuvoja sekä erilaisia asiakirjoja ja esineitä.

  Länsi-Portugalin varastosta löydetyt huumeet olivat piilossa pakastetun kalan sisällä, joka oli kääritty muoviin ja pakattu pahvilaatikoihin.

  ”Tapa, jolla huume oli piilotettu pakastettuun kalaan, teki sen havaitsemisen erittäin vaikeaksi, ja sen poistamiseksi kala oli tuhottava kokonaan”, Portugalin poliisi sanoi lausunnossaan.

  Pidätettyjä, 26–59-vuotiaita, epäillään kuuluneen järjestäytyneeseen rikollisryhmään, joka toi suuria määriä kokaiinia Latinalaisesta Amerikasta ja jakeli sitä useisiin Euroopan maihin. Poliisi ei paljastanut pidätettyjen kansallisuutta.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  LähdeREUTERS

  Enemmän luettavaa