Lisää

  Milei ilmoitti sulkevansa Télamin

  Argentiinan presidentti Javier Milei ilmoitti perjantaina, että hän aikoo sulkea Argentiinan valtion uutistoimiston Télamin.

  World News Network

  Argentiinan presidentti Javier Milei ilmoitti perjantaina, että hän aikoo sulkea Argentiinan valtion uutistoimiston Télamin.

  Uutinen, jotka julkistettiin presidentin puheessa, kohtasi Milein kannattajien hurraukset, heidän mukaansa uutistoimisto kannattaa kirchnerismia ja petronismia.

  ”Aiomme sulkea Télam-viraston, jota on käytetty viime vuosikymmeninä kirchnerismin propagandatoimistona”, Milei sanoi, viitaten entiseen presidenttiin Cristina Fernández de Kirchneriin ja hänen poliittiseen liikkeeseensä.

  Milei sanoi, että virasto on yksi niistä ”suurista poliittisista laatikoista, jotka yksinkertaisesti ovat paikkoja militanttien työpaikkojen luomiseen”.

  Télam, joka usein käsittelee uutisia, joista muut kanavat eivät raportoi, on jo vuosia joutunut kritiikin kohteeksi puolueellisuudesta. Kahden viime vuosikymmenen aikana se on muuttanut poliittista linjaansa sen mukaan, kuka on vallassa.

  Presidentti ei kertonut yksityiskohtia 78 vuotta sitten perustetun median sulkemisprosessista.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  LähdeBA Times

  Enemmän luettavaa