Lisää

  Kangasalan parvekkeelta putoaminen oli tapaturma

  Parvekkeelta pudonnut henkilö loukkaantui vakavasti putoamisen seurauksena ja hänet toimitettiin tapahtumapaikalta jatkohoitoon sairaalaan.

  World News Network

  Lue taustaa: Kangasalla henkilö pudonnut parvekkeelta

  Sisä-Suomen poliisilaitoksen Kangasalan poliisiasemalla on ollut esitutkinnassa tilanne, jossa henkilö on pudonnut yksityisasunnon parvekkeelta osoitteessa Kirkkojärventie 6 sunnuntaina 3.3.2024 noin kello kahden jälkeen aamuyöllä. Tutkinnan aikana on varmistunut, että asiassa ei ole syytä epäillä rikosta.

  Esitutkinnan aikana on suoritettu useita kuulusteluja ja kattava tekninen tutkinta. Tutkinnan aikana saatujen tietojen perusteella asiassa ei enää epäillä rikosta, vaan olemassa olevien tietojen perusteella kyseessä on ollut tapaturma ja asian esitutkinta päätetään poliisissa.

  Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni yhden henkilön, joka vapautettiin myöhemmin esitutkintatoimenpiteiden jälkeen. Kyseessä olevaa henkilöä ei epäillä enää rikoksesta.

  Esitutkinnan aikana ei ilmennyt myöskään seikkoja, joiden perusteella kyseessä oleva parveke olisi ollut epäkunnossa tai, että tapahtuneeseen liittyisi asianosaisten lisäksi muita henkilöitä.
  Poliisi ei tiedota tarkemmin tapahtumien kulusta tai putoamiseen johtaneista syistä.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa