Lisää

  Poliisi edistynyt Oulun väkivaltatutkinnassa

  Ennen kiinniottoa poliisi oli etsintäkuuluttanut epäillyn. Poliisi etsi häntä muutaman päivän ajan, ennen kuin hän kiipesi kerrostalon katolle Oulun Höyhtyällä. 

  World News Network

  Lue taustaa: Törkeästä väkivaltarikoksesta epäilty kiinni Oulussa

  Poliisi epäilee oululaisen miehen pahoinpidelleen toista miestä perjantaina 1. maaliskuuta. Väkivaltarikoksesta epäilty mies on tällä hetkellä pidätettynä.

  Poliisi on kuulustellut miestä, jonka se otti kiinni törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta epäiltynä Oulun Höyhtyällä keskiviikkoiltana 6. maaliskuuta 2024. Mies pidätettiin torstaina 7. maaliskuuta. 

  Rikoksen uhri oli yli 60-vuotias mies, ja epäilty mies on alle 40-vuotias. Molemmat miehet ovat paikkakuntalaisia. He tunsivat toisensa entuudestaan. Poliisi epäilee miehen pahoinpidelleen uhrinsa samaan seurueeseen kuuluneen miehen asunnolla. 

  Tarkemmasta tapahtumien kulusta ja motiivista poliisi ei kerro, sillä asian esitutkinta on yhä kesken. Poliisi jatkaa asian esitutkintaa kuulemalla sekä epäiltyä että muita asiaan liittyviä henkilöitä. Se ei tiedota tapauksesta tässä vaiheessa enempää.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa