Lisää

  Lahdessa kaahailtiin ja ajeltiin kortitta

  Poliisilla oli vuorokauden aikana hälytystehtäviä 293 kappaletta. Päihtymyksen tai häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisi säilöi 8 henkilöä.

  World News Network

  Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana hälytystehtäviä 293 kappaletta. Poliisin otti säilöön päihtymyksen tai häiriökäyttäytymisen vuoksi 8 henkilöä. Alkoholin, huumausaineiden tai molempien vaikutuksen alaisia ajoneuvon kuljettajia tavattiin kuusi kappaletta.

  Lahdessa Uudenmaankadulla perjantaina klo 14 aikaan poliisiauton tutka osoitti, keskustan suuntaan kulkeneelle henkilöautolle, nopeutta 110 km/h nopeusrajoituksen ollessa 60 km/h. Autoa kuljetti noin 30-vuotias mies ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies kuulusteltiin paikan päällä ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

  Lauantaina aamuyöllä partio pysäytti Lahdessa Hämeenlinnantiellä poikkeuksellisen hitaasti liikkuneen henkilöauton. Autoa kuljetti noin 70-vuotias mies, jonka ajo-oikeus oli päättynyt. Miehellä oli vuoden sisällä kuusi aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta. Hänet kuulusteltiin paikan päällä ja häntä epäillään jälleen kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa