Lisää

  Oulussa rauha maassa, lähestulkoon

  Partioita tarvittiin tänäkin viikonloppuna suurimmaksi osaksi alkoholia liikaa nauttineiden asioiden ja välien selvittelyyn sekä puuttujaksi pahoinpitelyihin.

  World News Network

  Lauantai-ilta ja sunnuntaiyö oli Oulun poliisilaitoksen alueella melko rauhallinen. Partioita tarvittiin tänäkin viikonloppuna suurimmaksi osaksi niin sanottujen tavanomaisten viikonlopputehtävien hoitamiseen, eli alkoholia liikaa nauttineiden asioiden ja välien selvittelyyn sekä puuttujaksi pahoinpitelyihin. 

  Poliisipartio tapasi Kainuuntiellä liikennevalvontatehtävällä sunnuntaina aamuyöllä noin kello 02 kuljettajan, joka oli ajokiellossa. Partion pysäyttämää henkilöautoa ajoi noin 40-vuotias mies, jonka epäillään syyllistyneen myös huumausaineen käyttörikokseen ja rattijuopumukseen. Apukuljettajana ollutta auton omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta päihtyneelle ja ajo-oikeudettomalle kuljettajalle. 

  Toinen kortiton kuljettaja jäi partion haaviin Saaristonkadulla kello 23. Noin 40-vuotiaan miehen ajo-oikeus oli päättynyt, joten häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

  Lauantaina alkuillasta hätäkeskus antoi partioille tehtävän Oulussa kävelylenkillään eksyneestä 65-vuotiaasta naisesta. Naista etsittiin usean partion ja Vapepan voimin. Nainen löytyi hyväkuntoisena, joskin hieman kylmissään noin 10 tuntia katoamisensa jälkeen sivullisen hätäkeskukseen ilmoittaman havainnon perusteella. Kiitämme hätäkeskukseen havaintonsa ilmoittaneita. 

  Haluamme vielä nostaa esille erittäin usein eteemme tulevan tehtävän, jonka aiheuttajat ovat poikkeuksetta nuoria. Hätäkeskukseen ilmoitetaan ympäri vuoden lapsista tai nuorista, jotka heittelevät esimerkiksi silloilta alta ajavia autoja milloin milläkin. Tämäkään työvuoro ei ollut poikkeus. Lumipalloilla bussia heitelleet pojat saivat touhuilullaan rikottua auton linja-kilven suojan. Autojen vaurioiden lisäksi tempusta voi seurata vakavia loukkaantumisia, kun autoilija säikähtää esimerkiksi tuulilasiin pamahtavaa esinettä ja menettää autonsa hallinnan.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa