Lisää

  Venäjä pudotti ukrainalaisen droonin Leningradin provinssissa

  Venäjän puolustusministeriö sanoi, että drooni oli tullut Ukrainasta ja lisäsi, että puolustusjärjestelmät ampuivat koneen alas noin kello 18.00.

  World News Network

  Luoteis-Venäjän Leningradin provinssin viranomaiset sanoivat sunnuntaina, että ilmapuolustusjärjestelmät ampuivat alas alueella lentävän ukrainalaisen droonin. Ilmatila alueen ja Pietarin kaupungin yläpuolella suljettiin ”turvallisuuden varmistamiseksi”.

  ”Miehittämätön lentokone havaittiin havaintopisteillä Leningradin provinssin alueella”, aluekuvernööri Aleksander Drozdenko sanoi Telegram-viestisovelluksessa.

  ”Ilmatila oli suljettu. Ilmapuolustusvoimat tuhosivat lentokoneen lähellä Fornosovon kaupunkia Tosnenskyn alueella”, hän sanoi ja lisäsi, ettei henkilövahinkoja ole raportoitu tai rakennuksille aiheutunut vahinkoa.

  Fornosovo sijaitsee noin 20 kilometriä Pietarista kaakkoon, ja molemmat sijaitsevat yli 800 kilometrin päässä Venäjän ja Ukrainan rajalta.

  Venäjän puolustusministeriö sanoi, että drooni oli tullut Ukrainasta ja lisäsi, että puolustusjärjestelmät ampuivat koneen alas noin kello 18.00 paikallista (17:00 Suomen) aikaa.

  Vain tuntia aiemmin Venäjän valtion siviili-ilmailuvirasto Rosaviatsia ilmoitti, että Pietarin Pulkovon kansainväliselle lentokentälle ja sieltä lähtevät lennot keskeytettiin ”turvallisuuden varmistamiseksi”, kuten valtion ylläpitämä uutistoimisto TASS lainasi, mutta se ei antanut lisätietoja.

  Lentoliikenne Pulkovon kansainvälisellä lentoasemalla palautui kello 18.22 paikallista aikaa.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  LähdeMT

  Enemmän luettavaa