Lisää

  Lahdessa yritettiin ”juoksuvaatteita”

  Hämeen poliisilla oli hälytystehtäviä vuorokauden aikana 200 kappaletta. Rattijuoppoja löytyi vuorokaudessa vajaa kymmenkunta, joista vain kaksi alkoholia nauttineena.

  World News Network

  Hämeen poliisilla oli hälytystehtäviä vuorokauden aikana 200 kappaletta. Poliisin haaviin jäi 7 kappaletta rattijuoppoja, joista kaksi oli alkoholin vaikutuksen alaisia ja muut huumausaineiden vaikutuksen alaisia.

  Sunnuntai-iltana klo 19 aikaan Lahden eteläisessä kaupunginosassa sijaitsevassa kauppaliikkeessä noin 20-vuotias naisen alku oli ottanut vaatteita melkein 200 euron arvosta ja mennyt niiden kanssa sovituskoppiin. Nuori nainen oli irrottanut vaatteista hälyttimet, pukenut ne päällensä ja poistui kassojen ohi maksamatta niitä. Naista epäillään näpistyksestä ja hänet kuulusteltiin paikan päällä.

  Hämeenlinnassa sunnuntai iltana klo 21 aikoihin Turun Valtatiellä partiota vastaan ajoi henkilöauto, jolle mitattiin nopeudeksi 135 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Henkilöautoa kuljetti noin 20-vuotias mies, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja kuulusteltiin paikan päällä. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa