Lisää

  Polttoaine- ja kaapelivarkaita kiinni Vantaalla

  Nyt hiljaa, hiljaa hiivitään näin Länsi-Vantaan yössä. On kaikki kansa pötköllään, vain rosvot raataa työssä...

  World News Network

  Poliisi sai 8.3. perjantain vastaisena yönä noin kello 00:38 tehtävän Vantaan Nuolikujalle. Hätäkeskuksentietojen mukaan kyse oli epäillystä polttoainevarkaudesta. 

  – Paikalta oli nähty poistuvan tumma pakettiauto, joka saatiin pian pysäytettyä Martinlaaksossa, kertoo rikoskomisario Asko Sartanen.

  – Autosta otettiin kiinni kaksi henkilöä epäiltynä kyseiseen varkauteen. Auton välitilasta löytyi kaksi 50 litran polttoainekanisteria, Sartanen jatkaa.

  Toinen tehtävä Vantaan Hansakalliontielle tuli samaisena yönä vain hieman myöhemmin, noin kello 01:08. Ilmoituksen mukaan kohteesta oli tullut murtohälytys. Tehtävälle liittyi useampi poliisin partio. Alueen valvontakameroista oli havaittu useamman miehen häärivän yrityksen etupihalla ja anastavan sieltä kaapelikeloja. Alueella oli havaittu myös musta sinne kuulumaton henkilöauto.

  – Tuntomerkkeihin sopiva henkilöauto ajoi poliisin partiota vastaan Katriinantiellä. Partio kääntyi auton perään ja sai sen pysäytettyä hieman ennen Viikankaaren risteystä, Sartanen sanoo.

  – Autosta tavoitettiin neljä miestä. Auton sisätiloista oli nähtävissä takakontissa useita kaapelirullia. Kaikki neljä miestä otettiin kiinni varkausrikoksesta epäiltynä ja heidät kuljetettiin Vantaan poliisivankilaan. Autoon tehdyssä paikanetsinnässä autosta takavarikoitiin yhteensä 23 anastetuksi epäiltyä kaapelikelarullaa, summaa Sartanen.

  Perjantain ja lauantain välisenä yönä Vantaalla jäi myös kiinni kolme miestä epäiltynä arvometallivarkaudesta. Poliisikoira oli jäljestänyt epäiltyjä useamman kilometrin ennen kolmikon kiinnijäämistä. Epäillyt tekijät olivat tilanneet itselleen taksin ja kiinniotto tehtiin autosta.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa