Lisää

  Alaikäinen pakeni poliisia viritetyllä mopolla Oulussa

  Poliisi sai tiistaina klo 21 aikaan ilmoituksen vaarallisesti ajavasta valottomasta moottoripyörästä Oulussa.

  World News Network

  Poliisi sai tiistaina klo 21 aikaan ilmoituksen vaarallisesti ajavasta valottomasta moottoripyörästä Oulussa.

  Poliisipartio tavoitti kyseisen kaksipyöräisen keskustassa ja näytti sille pysäytysmerkkiä, mutta kuljettaja lähti pakenemaan poliisipartiota ajaen Oulun ydinkeskustassa merkittävää ylinopeutta. Kuljettaja pakeni ajotieltä Rotuaarin kävelykadulle ja edelleen keskustaa pohjoisen suuntaan.

  Toinen poliisipartio sai kaksipyöräiseen uuden näköhavainnon, mutta pysäytysmerkistä huolimatta kuljettaja jatkoi pakoaan tällä kertaa Heinäpään suuntaan ja edelleen aina Joutsentielle asti. Joutsensillalla poliisipartiot saivat pakenijan pysäytettyä.

  Kaksipyöräinen ajopeli osoittautui mopoksi, jonka rakennetta oli muutettu siten, että se on moottoripyörä. Kuljettajana toimi alaikäinen poika, joka otettiin kiinni.

  Pakenija aiheutti ajollaan lukuisia vaaratilanteita ydinkeskustassa muille tienkäyttäjille ja jalankulkijoille. Henkilöä epäillään ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hänen moponsa takavarikoitiin.

  Oulun poliisi jatkaa asian esitutkintaa ja Oulun käräjäoikeus ottaa asiaan kantaa esitutkinnan ja syyteharkinnan jälkeen.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa