Lisää

  Poliisi epäilee nuoria ryöstöistä ja ryöstön yrityksestä

  Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta. Kolmen miehen epäillään suunnitelleen ryöstöjä yhdessä ja kaikki kolme on vangittu.

  World News Network

  Poliisi sai aamuyöllä 5.3. ilmoituksen, jonka mukaan Viherlaakson Alepa Espoossa oli ryöstetty veitsellä uhaten. Kauppaan oli tullut nuori mies, joka hetken siellä pyörittyään vaati kassatyöntekijää antamaan kassasta rahat. Hän uhkasi kassatyöntekijää esittelemällä mukanaan ollutta veistä. Rikoksesta epäilty poistui rahat mukanaan kaupasta.

  Parin tunnin sisällä edellisestä ryöstöstä poliisi sai ilmoituksen siitä, että Joutsenpuiston Alepaan oli tullut nuori mies, joka vaati myyjältä kassan rahoja ja näytti hänelle mukanaan ollutta veistä. Rikoksesta epäilty ei onnistunut saamaan rahoja mukaansa, joten hän poistui kaupasta ripeästi. Kummankaan myymälän työntekijöille ei aiheutunut fyysisiä vammoja.

  Kolmikko löytyi autosta

  Tehtävälle liittyi useita poliisin partioita. Yksi poliisipartioista havaitsi myymälän lähistöllä auton, jota se lähti seuraamaan. Hetken kuluttua poliisi näytti kuljettajalle pysäytysvaloa, mutta auto ei pysähtynyt.

  Lyhyen ajelun jälkeen kuljettaja kuitenkin pysäytti auton ja poliisi löysi autosta ajo-oikeudettoman kuljettajan sekä kaksi matkustajaa. Toinen matkustajista todettiin Espoon Viherlaakson Alepan ryöstäneeksi ja Joutsenpuiston Alepan ryöstöä yrittäneeksi henkilöksi. Kaikki kolme toimitettiin yöllä Espoon poliisivankilaan. Autosta, jossa he matkustivat, poliisi löysi muun muassa käteistä rahaa ja pitkäteräisen keittiöveitsen.

  Kävi ilmi, että samaisen nuoren miehen epäillään ryöstäneen aiemmin samana yönä Alepan myös Tuusulassa. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi 7.3. kaikki kolme nuorta miestä ja poliisi epäilee heitä muun muassa kahdesta törkeästä ryöstöstä ja törkeän ryöstön yrityksestä. Poliisin suorittamien esitutkintatoimien perusteella kaikkien kolmen epäillään olleen mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa rikoksia.

  Rikoksista epäillyistä kaksi on alaikäisiä ja yksi 18-vuotias.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa