Lisää

  Kajaanissa takavarikoitu huumausaineita

  Poliisi on alkuviikosta takavarikoinut huumausaineita yhdestä ajoneuvosta ja kahdesta yksityisasunnosta Kajaanissa. Rikosepäilyjen vuoksi poliisi on ottanut kiinni yhteensä neljä ihmistä.

  World News Network

  Poliisi oli valvomassa liikennettä maanantaiyönä 11. maaliskuuta 2024 Kajaanin Huuhkajanvaarassa, ja valvonnan yhteydessä se pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon selvittämiseksi. Poliisi epäili kuljettajaa huumaantuneena ajamisesta ja löysi ajoneuvosta ainetta, jota se epäili kannabikseksi. Poliisi otti ajoneuvossa olleet ihmiset kiinni muun muassa huumauseinerikoksesta epäiltyinä.

  Tapauksen esitutkinnassa ilmeni myös toinen epäilty huumausainerikos, jonka tiimoilta poliisi teki kotietsinnän ja takavarikoi lisää kannabista sekä käteistä rahaa. Poliisi otti kiinni yhden ihmisen rikoksesta epäiltynä.

  Molempien rikosten esitutkinnassa poliisi sai haltuunsa noin 300 grammaa kannabista, jonka katukauppa-arvo on noin 6 000 euroa. Lisäksi poliisi sai haltuunsa noin 2 000 euroa rahaa, jonka se epäilee olevan rikoksella saatua hyötyä.

  Poliisi on tutkinut myös kolmatta huumausainerikosepäilyä ja teki sen vuoksi kotietsinnän yksityisasuntoon Kajaanissa maanantaina 11. maaliskuuta. Kotietsinnässä poliisi takavarikoi huumaavia lääkeaineita sekä noin 50 grammaa amfetamiinia, jonka katukauppa-arvo on noin tuhat euroa. Tämän rikoksen jäljille poliisi pääsi yleisövihjeiden ja omien tutkimustensa avulla ja tutkii sitä siksi erillään aiemmin mainituista tapauksista.

  Rikosepäilyjen vuoksi poliisi otti kiinni yhteensä neljä henkilöä. Heidät on sittemmin vapautettu. Poliisi jatkaa tapausten tutkimista eikä tiedota niistä tässä vaiheessa enempää.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa