Lisää

  Kiukkuinen näpistelijä pakeni lihapiirakat taskussa

  Hämeen poliisilla oli 300 hälytystehtävää vuorokaudessa. Poliisi otti kiinni päihtymyksen tai häiriökäyttäytymisen vuoksi 7 henkilöä.

  World News Network

  Lahdessa perjantaina 15.3.2024 aamupäivällä partio seurasi henkilöautoa Pihtikadulla, joka pysähtyi talon pihaan. Autosta nousi poliisin entuudestaan tuntema 35-vuotias mies. Miehellä ei ole ajo-oikeutta ja hänellä on aikaisempia kulkuneuvon kuljettamisia vuoden sisällä 14 kappaletta. Mies kertoi myös käyttäneensä huumausaineita. Kaiken lisäksi auto oli poistettu liikenteestä ja määräaikaiskatsastamaton. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

  Lahdessa perjantai-iltana klo 18 aikaan partio pysäytti henkilöauton Seponkadulle, jota kuljetti noin 20-vuotias mies. Mies kieltäytyi huumausainepikatestistä, hänet käytettiin verikokeessa ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

  Forssassa perjantai-iltana klo 20 jälkeen noin 50-vuotias mies anasti kaupasta neljä lihapiirakkaa ja pillimehun. Kauppaan tullut vartija sai mieheltä pois kaksi lihapiirakkaa ja mehun. Mies oli poistunut tämän jälkeen kaupasta ja poliisi tapasi hänet lähettyviltä. Miehen taskusta löytyi puuttuvat kaksi lihapiirakkaa. Mies oli suusanallisesti hyvin aggressiivinen poliisia kohtaan ja hänet otettiin kiinni Poliisilain perusteella. Miestä epäillään näpistyksestä. Miehellä oli aikaisempia anastusrikoksia kahdeksan kappaletta vuoden sisään.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa