Lisää

  Israelilaiset mielenosoittajat vaativat Netanyahun eroa

  Pääministeri Netanyahun täytyy erota – tätä vaativat tuhannet mielenosoittajat, jotka kokoontuivat Israelin suurimpiin kaupunkeihin lauantaina.

  World News Network

  Israelilaiset ovat vihaisia siitä, miten hallitus käsittelee Gazan sotaa ja sen epäonnistumisesta Gazassa pidettyjen israelilaisten vankien vapauttamisessa.

  Vaikka israelilaista Mossad-viraston päällikköä odotetaan tänään Qatariin tulitaukoneuvotteluihin, monilta israelilaisilta on loppumassa kärsivällisyys sodan suhteen nyt sen 163. päivänä.

  ”Haluamme tämän hallituksen ottavan meidät vakavasti ja eroavan. Maamme on ihmisiä varten eikä pientä diktaattoriryhmää varten, joka luulee olevansa maailman keskipiste, mielenosoittaja Guy Ginat sanoi.

  Toinen mielenosoittaja, Dana Milo, sanoi: ”Jokaisen Hamasin vankeudessa edelleen kärsivän siepatun takana on heidän rakkaansa, jotka eivät nuku, eivät syö eivätkä pysty hengittämään.”

  Mielenosoittajat syyttävät pääministeriä sotakabinetin kokouksen peruuttamisesta, jonka tarkoituksena oli saada mandaatti Israelin neuvotteluryhmälle. Netanyahun toimisto kiistää tämän sanoen kokoontuvansa sunnuntaina.

  Mielenosoittajat sanovat olevansa kyllästyneitä hallituksensa politiikkaan, joka ei ole onnistunut varmistamaan jäljellä olevien vankien vapauttamista.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  LähdeAljazeera

  Enemmän luettavaa