Lisää

    Trump ei ”uhannut verilöylyllä” jos häviää vaalit

    Länsimainen media on uutisoinut Donald Trumpin "uhanneen verilöylyllä" jos hän häviää vaalit. Jälleen kerran, hänen sanomansa on irroitettu asiayhteydestä, käännetty ylösalaisin ja sillä käydään Trumpia vastaan.

    World News Network

    Kuten Jani Räsänen on kotimaiselle Iltalehdelle vastannut viestipalvelu X:ssä, Donald Trump puhui Yhdysvaltojen kauppapolitiikasta. Puhe oli siitä miten Meksikon autotuotanto kattaa nykyään kolmanneksen Yhdysvaltojen automarkkinasta ja Trump toi esille myös sen, että kiinalaiset ovat tällä hetkellä rakentamassa kahta suurta autotehdasta Meksikoon. Trumpin mukaan kiinalaiset ajattelevat voivansa myydä Meksikossa tehdyt autot edullisesti Yhdysvaltoihin palkkaamatta amerikkalaisia tehtaille töihin.

    Tämä ei Trumpin mielestä kuulosta kovin hyvältä idealta, ja hän uhkasi asettavansa 100 prosentin tullin jokaiseen autoon joka tulee rajan yli – jos hänet valitaan presidentiksi. Jos häntä taas ei valita presidentiksi, hän sanoi, että se tietää huonoa Yhdysvaltojen autoteollisuudelle. Tämä siksi, koska amerikkalainen työvoima on kalliimpaa ja autot myös luonnollisesti kalliimpia. Ihmiset eivät ostaisi enää amerikkalaisia autoja.

    Trump käytti tässä yhteydessä termiä ”bloodbath”, joka on asiayhteydestä irroitettuna kännetty suomeksi verilöylyksi, vaikka se ei ole se mitä hän sanoi.

    Kotimainen mediamme on lähes poikkeuksetta käsi kädessä koko länsimaisen median kanssa mukana yhdysvaltalaisten demokraattien masinoimassa Trumpin lokakampanjassa.

    On perusteltua kysyä mitkä ovat näiden lokaa levittävien toimittajien motiivit tällaiseen toimintaan. Puolueettoman journalismin kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

    Verkkomedia

    Victor A. Lausas
    info@verkkomedia.org

    Uusimmat

    Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
    Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
    LähdeIltalehti

    Enemmän luettavaa