Lisää

  Törkeä varkaus Suonenjoella

  Suonenjoella anastettiin kuuluneen viikonlopun aikana noin 100 000 euron arvosta kuparia. Poliisi pyytää yleisöhavaintoja tekijöistä.

  World News Network

  Suonenjoella osoitteessa Lentokentänkatu 4 anastettiin 15.3.2024 kello 15.00 – 18.3.2024 klo 07.00 välisenä aikana yhteensä noin 500 metriä kuparia. Anastetun omaisuuden arvo on noin 100.000 euroa. 

  Rikoksen tekijä tai tekijät olivat murtautuneet teollisuuskiinteistön tuotantorakennuksen ulkopuolella olevaan lukittuun varastoon ja anastaneet sen sisältä kuparin. Teollisuuskiinteistön pihaan oli päästy murtamalla pihaliittymän portin lukitus. Poliisin paikkatutkinnassa on selvinnyt, että rikoksen tekijä tai tekijät ovat lastanneet anastetun omaisuuden ajoneuvoon ja poistuneet sen jälkeen paikalta. Poliisi tutkii rikosta törkeänä varkautena.

  Poliisi on kiinnostunut tapahtumapaikalla (Lentokentänkatu 4) ja sen läheisyydessä viikonlopun aikana liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.  Kaikki tapaukseen liittyvät tiedot ja havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295415232  tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa