Lisää

  Naapuri pahoinpiteli vasaralla metelin takia Vantaalla

  Itä-Uudenmaan poliisissa on tukittavana sunnuntaina 10.3. Vantaalla tapahtunut välikohtaus, jossa miehen epäillään tunkeutuneen väkisin naapurinsa asuntoon vasaralla ja teräaseella varustautuneena.

  World News Network

  – Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän kohteeseen iltayhdeksältä. Ilmoituksen mukaan kyseisestä kerrostaloasunnosta oli kuulunut jatkuvaa meteliä ja tappelun ääniä. Partion ollessa matkalla tehtävälle hätäkeskuksesta tuli uusi ilmoitus, että kyseiseen asuntoon oli tunkeutunut mies, joka oli mahdollisesti lyönyt asunnon asukasta vasaralla, kertoo rikostarkastaja Krista Vallila.

  Epäilty tekijä tavoitettiin samasta rappukäytävästä, omasta asunnostaan. Mies myönsi, että oli menettänyt hermonsa jatkuvaan metelöintiin ja tunkeutunut naapurinsa asuntoon. Asunnossa hän oli riehunut varasan ja teräaseen kanssa. Poliisi otti vastahakoisen miehen haltuunsa ja kuljetti hänet Vantaan poliisivankilaan asioiden selvittelyä ja kuulustelua varten.

  – Miehen epäillään syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn, törkeään kotirauhan rikkomiseen ja virkamiehen vastustamiseen, sanoo Vallila.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa