Lisää

  Sokeria huumeina, ostaja hiiltyi Vantaalla

  Päivällä tiistaina 12.3. poliisi sai tehtävän Vantaan Kivistöön, missä ilmoituksen mukaan kauppaliikkeen edustalla oli neljä miestä, joista yhdellä oli vertavuotavia vammoja.

  World News Network

  – Kysymys oli mitä ilmeisimmin tilanteesta, joka oli aiheutunut pieleen menneistä huumekaupoista. Partion saapuessa kohteeseen epäilty myyjä oli vartijan hallussa, kertoo rikostarkastaja Krista Vallila.

  Paikalle saapunut ostaja oli havainnut kauppatavaran olevan sokeria. Tilanteessa epäilty myyjä oli kuitenkin ehtinyt napata kauppahinnaksi sovitut rahat ostajan kädestä ja yrittänyt paeta paikalta. Tilanne oli päätynyt molemminpuoliseen käsirysyyn, missä epäilty myyjä oli uhannut suusanallisesti ostajaa veitsellä ja aseella. Ostaja puolestaan oli sumuttanut myyjää turvasumutteella.

  – Ostajan epäillään syyllistyneen ainakin huumausainerikokseen. Myyjän osalta tutkittavan tapauksen nimikkeet ovat epäillyt varkaus, laiton uhkaus, pahoinpitely sekä toisen vahingoittamiseen tarkoitetun esineen hallussapito, Vallila jatkaa.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa