Lisää

  Automurtoja parkkihallissa Oulussa

  Oulun poliisilaitoksen kulunut vuorokausi on ollut ilmeisen huumeidentäytteinen. Kovien huumeiden käyttäjien määrä liikenteessä on huolestuttava.

  World News Network

  Keskiviikkona aamupäivällä poliisipartio sai tehtävän Oulun keskustassa sijaitsevaan kerrostalon parkkihalliin. Paikalla oli ilmoituksen mukaan humalainen mies. Partio kuljetti miehen säilöön, koska hänellä oli hallussaan huumaavia lääkkeitä.

  Asiaa selvitettäessä kävi ilmi, että kyseisessä parkkihallissa oli murtauduttu kahteen henkilöautoon. Miehen hallusta löytyi autoista anastettua omaisuutta. Samalla selvisi, että sairaankuljetus oli toimittanut toisenkin sekavassa tilassa olevan miehen sairaalaan kyseisestä osoitteesta.

  Hänen hallustaan löytyi epäiltyä huumausainetta. Poliisipartio kirjasi rikosilmoituksen kahdesta varkaudesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

  Huumeissa myös liikenteessä

  Poliisipartion suorittaessa Iissä Kemintiellä liikenteenvalvontaa, he pysäyttivät henkilöauton. Kuljettajalle tehty huumausaine antoi aihetta epäillä miehen käyttäneen amfetamiinia.

  Tarkastuksessa ja autoon tehdyssä etsinnässä löytyi huumausaineita sekä huumaavia lääkkeitä. Mies otettiin kiinni epäiltynä rattijuopumukseen ja huumausainerikokseen.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa