Lisää

  New Yorkin yleinen syyttäjä Letitia James

  Kuluneen kymmenen vuoden ajalta yksi eniten mediahuomiota saanut asia on suorastaan noitavainomaisiin mittasuhteisiin äitynyt entisen Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vaino. Vaino, josta myös Euroopan lehdistö meitä tasaiseen muistuttaa, joskus jopa täysin perusteetta. Trump-vainon pääarkkitehti on jo vuosien ajan ollut New Yorkin yleinen syyttäjä Letitia James, jonka lempilausahduksiin kuuluu, ettei kukaan ole lain yläpuolella. Nyt näyttää siltä, että hän on tarkoittanut kaikkia muita paitsi itseään.

  World News Network

  Huolimatta elinikäisestä virkamiehen palkastaan, Letitia James, tämä radikaali New Yorkin julkinen sanansaattaja joka tällä hetkellä ”palvelee” yleisenä syyttäjänä New Yorkissa, onnistui ostamaan itselleen nelikerroksisen ruskeakivisen omakotitalon kotikaupunkinsa New Yorkin Brooklynista vuonna 2001. Talon nykyinen arvo on useita miljoonia dollareita. Vuosien saatossa James on suorittanut ”vaarallisia” entisöintejä kotiinsa, sekä palkannut luvattomia työmiehiä tekemään nämä entisöinnit hänen nyt miljoonien arvoiseen asuntoonsa.

  Vuoteen 2011 mennessä New Yorkin tuleva radikaali yleinen syyttäjä ja asuntolainapalveluiden vihollinen onnistui neuvottelemaan huomattavia säästöjä kuukausittaisista asuntolainavelvoitteistaan kohtuuhintaisen asuntolainan muutosohjelmasopimuksen avulla. Tämä on sopimus, jonka avulla asunnonomistaja voi neuvotella lainanantajan kanssa asuntolainansa ehtojen muuttamisesta. Tavoitteena on tehdä kuukausimaksuista kohtuullisemmat ja helpommin maksettavat.

  Presidentti Trumpin ensimmäisen virkavuoden aikana lokakuussa 2017, Letitia James, joka oli silloin ehdolla yleiseksi syyttäjäksi, otti uuden asuntolainan ja yhdisti sen vanhojen kanssa yhdeksi 625 000 dollarin lainaksi.

  Valaehtoiseen verotustodistukseen lisättiin kuitenkin epätyypillinen lausuma Wells Fargo pankin asianajajan Willard F Millerin muistiinpanolla, jossa kuvattiin lyhyesti 770 000 dollarin lisälaina, joka Letitialle oli myönnetty aikaisemmin, 21. toukokuuta 2016. Tämä valaehtoinen todistus liitettiin ja kirjattiin hänen viimeisimmän asuntolainavahvistuksensa kanssa.

  Tämän 770 000 dollarin lainan olivat hänelle myöntäneet Christopher J. French sekä Kristen French.

  Vaikka Donald Trump astui presidentin virkaan vasta tammikuussa 2017, hän ilmoitti pyrkivänsä presidentiksi jo 16. kesäkuuta 2015.1 Lähes vuosi ennen tämän 770 000 dollarin lainan myöntämistä Letitia Jamesille.

  Tutkimuksista huolimatta Christopher J. Frenchin ja Kristen Frenchin taloudellisista suhteista ei löydy jälkiä Yhdysvalloissa. Sen sijaan, nimet vaikuttavat olevan mahdollinen ja potentiaalinen alias eli salanimi, jota on käytetty laillisessa asiakirjassa. Mahdollisesti välttääkseen salaisen lainan ja sen alkuperän havaitsemisen.

  Mistä tämä mahdollinen alias on peräisin?

  Tutkittaessa taloudellisia ja ammatillisia siteitä Jamesin ja New Yorkissa asuvien ihmisten välillä, joiden sukunimi on French ja jotka ovat kytköksissä demokraattipuolueeseen, nimi Christian French tulee esiin. Voisiko Christopher J. French olla Christian J. French?

  Christian J. French on Trumpia vihaava Regional News Network:in (RNN) COO sekä Trump-vastaisen RNN:n perijä. WRNN-TV on televisioasema, joka sijaitsee New Rochellessa, New Yorkissa. WRNN toimii New Yorkin alueella.

  Christian J. French sattuu myös olemaan vasemmistolaisen uutiskeskusteluohjelman ”Richard French Liven” juontajan Richard Frenchin veli, ja Christian on myös useiden vasemmistolaisten järjestöjen hallituksen jäsen, jotka harjoittavat liiketoimintaa sekä New Yorkin osavaltion että New Yorkin kanssa.

  Christian J. French on hänen LinkedIn-profiilissaan listattu Hudson Link -nimisen organisaation hallituksen puheenjohtajaksi.2 Hudson Link for Higher Education in Prison kuvailee verkkosivuillaan olevansa edistyksellinen organisaatio, joka ”tarjoaa korkeakouluopetusta, elämäntaitoja ja tukea nykyisille ja aiemmin vangituille ihmisille, jotta he voivat vaikuttaa myönteisesti omaan elämäänsä, perheeseensä ja yhteisöihinsä, mikä johtaa alempaan rikosten uusimiseen ja korkeampiin työllisyysasteisiin, yhteisön uudistumiseen, yhteenkuuluvuuteen ja vastavuoroisuuteen.”

  Vaikka Christian J. French on listannut itsensä hallituksen puheenjohtajaksi, on syytä panna merkille, että yksi Hudson Linkin hallituksen jäsenistä on nainen nimeltä Annette Johnson3, joka ihan vain sattumalta sattui toimimaan apulaissyyttäjänä New Yorkin osavaltion yleisen syyttäjän toimistossa, samassa paikassa, jossa Letitia James on tällä hetkellä yleinen syyttäjä ja valvoo presidentti Trumpin syytteeseenpanoa New Yorkissa.

  Toinen Hudson Linkin verkkosivuilla listattu hallituksen jäsen on Mayo Bartlett. Bartlettin kuvauksen mukaan hän esiintyi lähes vuosikymmenen ajan säännöllisesti WRNN:n ”Richard French Live” -uutisfoorumilla lakipaneelin jäsenenä keskustelemassa ajankohtaisista lakiin ja yhteiskuntaan liittyvistä kysymyksistä. Mayon osallistuminen paneeliin on näkyvästi esillä myös Mayon asianajotoimiston verkkosivuston etusivulla.4 Mayo esiintyi myös 15. kesäkuuta 2022 lakipaneelissa New Yorkin yleisen syyttäjän Letitia Jamesin kanssa.

  RNNTV:n verkkosivuilla ”Johtoryhmä” -osiossa Richard Frenchin elämäkerta korostaa hänen siteitään presidentti Barrack Obamaan.5 Richard Frenchin ohjelman YouTube-kanavan tutkinta paljastaa, että hänen jaksonsa ovat luonteeltaan hyvin Trump-vastaisia.6

  Salaista lainaa ei ole ilmoitettu

  Yleinen syyttäjä Letitia Jamesin 34-sivuisessa varallisuustodistuksessa, joka kirjattiin New Yorkin valtiovarainministeriöön, ei ole mitään mainintaa tästä salaisesta 770 000 dollarin lainasta. Letitia James on piilottanut taloudellisia tietoja ja potentiaalisia sidosryhmiään, James ei myöskään koskaan maininnut 770 000 dollarin lainaa Frenchiltä taloustietolomakkeessaan, kun hän oli ehdolla New Yorkin yleiseksi syyttäjäksi.

  Hänen laiminlyöntinsä ilmoittaa lainasta taloudellisissa ilmoituslomakkeissaan ei ole vain epäeettistä, vaan se on erittäin laitonta. Tämä salainen rahalaina ei noudata tyypillisten ja laillisten lainasopimusten normeja, mikä on todennäköinen syy sille, että James on nähnyt paljon vaivaa salatakseen tämän lainan ja lainan antajan todellisen henkilöllisyyden.

  Yleinen syyttäjä Letitia Jamesin vuoden 2022 taloudellisen tiedotteen sivulla 13 hän luetteli vain osan taloudellisista veloistaan, mukaan lukien 625 000 dollarin Wells Fargo -asuntolainan. Vuodesta 2017 lähtien New Yorkin yleinen syyttäjä Letitia James ei ole kuitenkaan kertaakaan paljastanut Frenchiltä saamaansa 770 000 dollarin lainaa, saati sen alkuperää.

  Jokin New Yorkissa haisee

  On tärkeää muistaa, että Letitia Jamesin koko kampanja New Yorkin yleiseksi syyttäjäksi vuonna 2018 perustui ”Trumpin kiinnisaamiseen”. Hän kampanjoi väitteen puolesta, että Donald Trump oli laiton presidentti, ja hän vannoi erottavansa hänet virastaan, jos hänet valitaan.

  Tällä hetkellä, kun lähestymme vuoden 2024 presidentinvaaleja, James ja hänen toimistonsa ovat syyllistyneet vaaleihin sekaantumiseen asettamalla New Yorkin syyttäjänviraston toimiston presidentti Trumpia, hänen perhettään ja heidän liiketoimintojaan vastaan.

  Ironisesti Letitia James on syyttänyt Trumpin perhettä heidän kiinteistöomistustensa yliarvostuksesta, vaikka hän itse näyttää salailevan laitonta rahalainaa.

  Lisäksi, kun hän jatkaa työskentelyä muiden radikaalidemokraattien kanssa tehtaillakseen sopimattomuuksia presidentti Trumpia ja hänen perhettään vastaan, hän itse on syyllistynyt laittomiin taloudellisiin rikoksiin hämärtämällä tahallisesti lainansa alkuperän kahdelta henkilöltä, joiden sukunimi on French, jotka eivät epäilyttävästi ole löydettävissä tai asianmukaisesti ja laillisesti tunnistettavissa hänen asuntolaina- ja kampanja-asiakirjoissaan.

  Tämä herättää kysymyksen, että miksi Letitia James on nähnyt niin paljon vaivaa piilottaakseen vuonna 2017 kirjatun 770 000 dollarin lainan sekä lainan alkuperän? Ketä James yrittää suojella tai kuka yrittää piilottaa todellisen henkilöllisyytensä… ja miksi?

  Väärennetyn nimen tai aliaksen tietoinen käyttö allekirjoitetussa valaehtoisessa todistuksessa on laitonta. Ei ole olemassa taloudellisia tietoja, jotka yhdistäisivät Christopher J. Frenchin ja Kristen Frenchin Letitia Jamesiin. Voisivatko nämä nimet olla aliaksia ja heidän oikeat nimensä olla Christian J. French, jonka äidin nimi ihan vain vahingossa sattuu olemaan Cristina French?

  Jos Christopher J. French on todellakin Christian J. Frenchin alias, lahjoiko Trumpia vihaava Christian J. French New Yorkin yleisen syyttäjän 770 000 dollarilla?

  Suomessa tästä aloitettaisiin esitutkinta.


  Viitteet
  1. https://shorty.fi/4eYT
  2. https://shorty.fi/krwc
  3. https://shorty.fi/v4dG
  4. https://shorty.fi/QQbS
  5. https://shorty.fi/H96S
  6. https://shorty.fi/HRBH

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Hyvää uutiskesää! - verkkomedia.org
  LähdeLU

  Enemmän luettavaa