Lisää

  Hämeen poliisin tapahtumia

  Vuorokauden aikana Hämeessä oli yhteensä 216 poliisitehtävää valvonta- ja hälytyssektorilla. Hämeenlinnassa etsintäkuulutetulle taparikolliselle iski makeanhimo.

  World News Network

  Hämeenlinnassa poliisipartio päätti tarkastaa henkilöauton kuljettajan ajokunnon Wähäjärvenkadulla. Autoa kuljettaneelta miehelle tehtiin turvallisuustarkastus ja hänen hallustaan löydettiin pieni määrä huumausaineita.

  Mies näytti ajokorttia, mutta poliisin epäilykset heräsivät henkilöllisyyden suhteen. Asiaa selviteltiin ja saatiin vahvistusta siihen, ettei mies ole se, kuka hän väittää olevansa ja kenen ajokortin hän poliisille esitti. Mies myönsikin lopulta antaneensa väärät henkilötiedot. Selvisi myös, että mies on ajokiellossa ja että hän on jäänyt kiinni kortitta ajamisesta jo useasti vuoden kuluessa.

  Miehen alkometripuhallus näytti negatiivisen tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Mies vietiin verikokeisiin päihtymystilan selvittämiseksi. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, väärän henkilötiedon antamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

  Etsintäkuulutetulle taparikolliselle iski makeanhimo

  Hämeenlinnassa kaupan vartija oli ilmoittanut poliisille naiskaksikosta, jonka oli ottanut kiinni, koska epäili heidän anastaneen makeisia. Toisen naisen taskusta olikin löytynyt maksamatta jäänyt karkkipussi kiinnioton jälkeen.

  Kun poliisi tuli paikalle asiaa selvittämään, kävi ilmi, että karkkia anastaneella naisella oli jo 9 aiempaa näpistystä kuluneen vuoden aikana ja tämän lisäksi kaksi etsintäkuulutusta. Naisen hallusta löytyi vielä pieni määrä huumausainetta turvallisuustarkastuksen yhteydessä.

  Asiasta kirjattiin rikosilmoitus näpistyksestä ja huumausaineen käyttörikoksesta. Nainen otettiin kiinni ja vietiin putkaan enemmiltä rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi ja etsintäkuulutusten hoitamiseksi.

  Lahdessa päin liikenteenjakajaa

  Henkilöauton kuljettaja oli törmännyt liikenteenjakajaan Lahden Aleksanterinkadulla. Kuljettaja ei ollut jäänyt paikalle, vaan oli jatkanut matkaansa. Poliisi tavoitti auton ja pysäytti sen. Autoa kuljettanut mies puhalsi törkeän rattijuopumusrajan ylittävän tuloksen alkometriin.

  Myös törmäyksessä vaurioituneen liikennemerkin osa oli kulkeutunut auton mukana ja oli edelleen pysäytetyn auton alla. Kuljettaja vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen ja hänet määrättiin ajokieltoon.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa