Lisää

  Pfizeria ja Britannian hallituksen virkamiehiä syytetään taposta

  Pfizerin johtajat ja Ison-Britannian hallituksen virkamiehet voivat joutua syytteeseen taposta. Uusi rikostutkinta yrittää saada syyllisiä vastuuseen mRNA-massakuolemista.

  World News Network

  Maaliskuun 8. vuonna 2024 Britanniassa käynnistettiin virallinen rikostutkinta Pfizerin, MHRA:n ja Britannian virkamiehiä vastaan.1 Tutkintaviranomainen Mark Sexton Actonin poliisiasemalta Lontoossa on nostanut Yhdistyneen kuningaskunnan virkamiehiä vastaan syytteen virkavirheestä julkisessa virassa, virka-aseman väärinkäytöstä julkisessa virassa, petoksesta väärällä esittelyllä, yritysvastuusta kuolemasta ja törkeästä huolimattomuudesta tapahtuneesta taposta. Sextonia tukee joukko asianajajia, mukaan lukien Philip Hyland, Lois Bayliss ja tohtori Sam White.

  Rikosnumerolla 6029679/21 tutkinnassa pyritään nimenomaan saattamaan vastuuseen Britannian parlamentin jäsen Sir Graham Stuart Brady ja brittiläinen lääkäri Dame June Munro Raine, joka toimii Yhdistyneen kuningaskunnan lääke- ja terveydenhuoltotuotteiden sääntelyviraston (MHRA) pääjohtajana.

  Tämä tutkinta on osa paljon laajempaa tutkimusta, jonka poliisi Sexton toimitti vuonna 2021. Kolme vuotta sitten poliisi Sexton toimitti Hammersmithin rikostutkintaosastolle 1100 sivua todisteita, jotka kaksi etsivää allekirjoitti.

  Mark Sexton kirjoittaa, että tutkinta on käynnissä kaksikymmentäseitsemän kuukautta alkuperäisen rikosilmoituksen julkaisemisesta. Hän sanoo: ”He eivät voi valkopestä tätä, koska liian monet ihmiset tietävät, mitä tapahtuu, eikä ylimääräisiä kuolemia voida enää piilottaa tai jättää huomiotta.”

  Liialliset kuolemantapaukset Isossa-Britanniassa johtuvat kardiovaskulaarisista tapahtumista, jotka liittyvät Covid-19-rokotteeseen. Suur-Lontoon Metropolitan Poliisi, jonka tehtävänä on suojella kuninkaallisen perheen jäseniä, hallituksen jäseniä ja muita kansanterveysviranomaisia, yrittää sulkea tapauksen.

  Yli 400 asiantuntijatodistajaa, ilmiantajaa ja uhria kuitenkin todistaa lääkeyhtiöiden ja valtion virkamiesten viimeisten neljän vuoden aikana toteuttamia rikollisia toimia vastaan. Yli 40 maailmankuulua asiantuntijaa on valmis antamaan todisteita rikollisuudesta. Yksi asiantuntijatodistajista on entinen biotekniikan tutkimusjohtaja, tohtori Michael Yeadon. Yeadonin kirje Ben Batesille Yhdistyneen kuningaskunnan metropolitan poliisille on laajalti levinnyt.2

  Yeadon on Pfizerin entinen varatoimitusjohtaja. Yeadon johti useiden vuosien ajan Pfizerin maailmanlaajuista tutkimusta allergisten ja hengitystiesairauksien terapiassa ja tietää, miten nämä interventiot tehdään ja mihin ne on tarkoitettu.


  Viitteet
  1. https://shorty.fi/4wng
  2. https://shorty.fi/tWmr

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Hyvää uutiskesää! - verkkomedia.org
  LähdeTPV

  Enemmän luettavaa