Lisää

  Washington DC:n päälentokenttä ”Trump Internationaliksi”?

  Edustajainhuoneen republikaanit pyrkivät nimeämään Washington D.C:n kansainvälisen Dullesin päälentokentän uudelleen entisen Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin mukaan.

  World News Network

  Kuuntele uutinen:

  Ryhmä edustajainhuoneen republikaaneja pyrkii nimeämään Washington D.C:n tärkeimmän kansainvälisen lentokentän uudelleen entisen presidentin Trumpin mukaan.

  Edustaja Guy Reschenthaler, R-Pa., Edustajainhuoneen republikaanien varapuheenjohtaja, esitteli lakiehdotuksen perjantaina kuuden tukijan kanssa.

  ”Elämäni aikana kansakuntamme ei ole koskaan ollut suurempi kuin presidentti Donald J. Trumpin johdolla”, Reschenthaler sanoi. ”Kun miljoonat kotimaiset ja kansainväliset matkustajat lentävät lentokentän läpi, ei ole parempaa vapauden, vaurauden ja voiman symbolia kuin kuulla ’Tervetuloa Trumpin kansainväliselle lentokentälle’ heidän laskeutuessaan Amerikan maaperälle.”

  Lainsäädäntöteksti osoittaa, että jos se hyväksytään, ”Washington Dullesin kansainvälinen lentoasema Virginiassa tunnetaan tämän lain voimaantulopäivän jälkeen ja nimetään ’Donald J. Trumpin kansainvälinen lentoasema'”.

  ”Kaikkien Yhdysvaltojen lakien, asetusten, kartan, asiakirjan, paperin tai muun tietueen viittaus kohdassa (a) tarkoitettuun lentoasemaan katsotaan viittaukseksi Donald J. Trumpin kansainväliseen lentoasemaan”, lyhyt laki sanoi.

  Reschenthalerin lakiesitystä tukee myös edustajat Michael Waltz, R-Fla.; Andy Ogles, R-Tenn; Chuck Fleischmann, R-Tenn.; Paul Gosar, R-Ariz.; Barry Moore, R-Ala.; ja Troy Nehls, R-Texas, verkkosivuston Congress.gov mukaan.

  Lakiehdotus kaatunee kuitenkin Senaattiin

  Lakiehdotuksella ei ole juurikaan mahdollisuuksia saada demokraattien hallitseman senaatin hyväksyntää, mutta jos se hyväksytään, se olisi toinen D.C.-alueen lentoasema, joka olisi nimetty republikaani-presidentin mukaan. Ronald Reagan Washingtonin kansallisen lentokentän, Arlingtonissa Virginiassa, ollessa ensimmäinen.

  ”Vuonna 1998 kongressi nimesi Washingtonin kansallisen lentokentän uudelleen yhden suuren presidenttimme Ronald Reaganin mukaan. On vain sopivaa, että teemme saman toiselle suurimmista presidenteistämme, Donald J. Trumpille, varsinkin kun hän vastustaa hallituksen ”aseistettua hyökkäystä” ja taistelee meidänkaltaisten amerikkalaisten puolesta”, Moore sanoi.

  Gosar sanoi vastaavasti: ”En näe sopivampaa tunnustusta kuin nimetä maamme pääkaupungin molemmat lentokentät Amerikan kahden parhaan presidentin mukaan: DCA presidentti Reaganin mukaan ja Dulles presidentti Trumpin mukaan.”

  Dulles on vilkas kansainvälinen keskus, joka on kriittinen lainsäätäjien ja muiden Washingtonin viranomaisten matkoille. Erityisen kriittinen se on lentoyhtiöille ja reiteille, jotka eivät liikennöi Reaganista, joka on pienempi kuin Loudoun Countyn vastine.

  Liikennetilastoviraston mukaan Dulles sijoittui 33. sijalle Yhdysvaltain 764 lentoaseman joukossa matkustajaliikenteessä vuonna 2023. Kotimaan ja kansainväliset lennot yhteenlaskettuina Dullesin kautta kulki viime vuonna noin 25 miljoonaa matkustajaa.

  Air Advisor -sivuston mukaan Dulles on myös Yhdysvaltain neljänneksi suurin lentokenttä maan pinta-alalla mitattuna.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  LähdeFox

  Enemmän luettavaa