Lisää

  Vantaan kouluampumisen aktiivinen tutkinta jatkuu poliisissa

  Epäillyn kiinniottotilanteessa poliisin haltuun ottama ase on revolverimallinen käsiase. Epäilty on suomen kansalainen.

  World News Network

  Lue taustaa: Kouluampuminen Vantaalla, yksi kuollut
  Lue lisää: Viertolan kouluampujan motiivi selvillä
  Lue lisää: Viertolan kouluampumistapauksen osallisten kuulustelut käynnissä
  Lue lisää: Kouluampujan uhri, 12-vuotias Kosovon albaani kriittisessä tilassa
  Lue lisää: Viertolan kouluampumistapauksen tutkinta eteni viikonloppuna
  Lue lisää: Viertolan kouluampumisen kuulustelut loppusuoralla
  Lue lisää: Kouluampuminen Viertolassa, esitutkinta loppusuoralla

  Kuuntele uutinen:

  Eilen aamulla Vantaan Viertolassa tapahtuneen kouluampumisen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa. Tutkintatoimet jatkuvat muun muassa teknisellä tutkinnalla sekä useiden henkilöiden kuulemisilla.

  Poliisi selvittää aktiivisesti myös teon motiivia. Poliisilla on alustava käsitys teon motiivista, mutta tutkinnallisista syistä sitä ei voida vielä vahvistaa.

  Sosiaalisessa median eri kanavissa liikkuu tapahtuneesta paljon erilaista, osittain virheellistäkin tietoa. Poliisi haluaa edelleen muistuttaa, että virheellisen tiedon levittäminen somessa on rikos. Kunnioitetaan myös uhrien omaisia ja läheisiä.

  Poliisi vahvistaa, että rikokseen tekoon epäiltyä henkilöä päästiin kuulemaan jo eilen ja hän on kuulustelussa myöntänyt teon. Epäillyn kiinniottotilanteessa poliisin haltuun ottama ase on revolverimallinen käsiase. Epäilty on suomen kansalainen.

  Poliisi vahvistaa myös, että kouluampumisessa menehtynyt henkilö on poika. Kaksi vakavasti loukkaantunutta henkilöä ovat tyttöjä, jotka molemmat ovat edelleen sairaalahoidossa. Menehtynyt poika on suomen kansalainen ja sairaalahoidossa olevista tytöistä toinen on suomen ja kosovon kaksoiskansalainen ja toinen tytöistä suomen kansalainen.

  Tapahtumaan liittyviä tietoja ja vihjeitä pyydetään edelleen lähettämään poliisin sähköpostiosoitteeseen  vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi 

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Hyvää uutiskesää! - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa