Lisää

  Oulun alueella liikenteestä rattijuoppoja ja ylinopeutta ajavia

  Torstaina 4.4. ajettiin humalassa Kuusamossa ja huumeissa Oulussa. Ylinopeutta ajettiin Oulussa Pohjantiellä ja Puolangassa Utajärventiellä.

  World News Network

  Kuuntele uutinen:

  Kuusamossa poliisi sai torstaina 4.4. kello 14:55 hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan henkilöauton kuljettaja ajaa mahdollisesti humalassa. Poliisi tapasi henkilöauton Kuusamon keskustassa ja pysäytti sen tarkistusta varten. Auton kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe ja sen tulos oli 3,43 promillea. Mies kuljetettiin Kuusamon poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen ja sen tulos oli 1,36 mg/l. Noin 50-vuotiaan kuusamolaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

  Oulussa Sorsatiellä poliisi tapasi partioinnin yhteydessä torstaina 4.4. kello 18:58 henkilöauton ja pysäytti sen tarkistusta varten. Ajoneuvoa kuljetti noin 25-vuotias oululainen mies. Kuljettajalle tehtiin huumausaineen pikatesti, joka osoitti positiivista tulosta kannabikselle ja amfetamiinille. Miehelle tehtiin poliisin toimesta turvallisuustarkastus ja hänen hallustaan löydettiin kannabista sekä amfetamiinia. Mies käytettiin sairaalassa verikokeessa. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausainerikokseen , huumausaineen käyttörikokseen, sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, koska hänellä ei ollut henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta.

  Poliisi oli valvomassa liikennettä torstaina 4.4. kello 16 Oulussa Pohjantiellä, eli tiellä VT4. Poliisin huomio kiinnittyi henkilöautoon, jonka kuljettaja lähti ajamaan huomattavaa ylinopeutta. Poliisi mittasi ajoneuvon nopeudeksi 165 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Poliisi pysäytti kyseisen auton. Henkilöautoa kuljettaneen noin 30-vuotiaan oululaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

  Poliisi valvoi liikennettä myös Puolangalla Utajärventiellä torstaina 4.4. kello 19:05. Poliisipartiota ajoi vastaan henkilöauto, jonka nopeudeksi mitattiin 143 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Poliisi pysäytti ajoneuvon ja kuljettajana oli noin 45-vuotias puolankalainen mies. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Hyvää uutiskesää! - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa