Lisää

  Poliisi selvittää koulu-uhkausta Raaseporissa

  Länsi-Uudenmaan poliisi sai perjantaiaamuna 5.4. tiedon, jonka mukaan Raaseporissa sijaitsevaa koulua kohtaan kohdistuisi uhka.

  World News Network

  Kuuntele uutinen:

  Poliisi aloitti tilanteen selvittämisen välittömästi ja on tavoittanut kaikki asiaan liittyvät henkilöt. Koulupäivä jatkuu normaalisti koulu-uhkasta huolimatta.

  Poliisi tavoitti nopeasti asiaan liittyvän, alle 15-vuotiaan oppilaan ja tämän huoltajan. Poliisi on tavoittanut myös tapahtumaan välillisesti liittyneet muut oppilaat. Asian selvittely jatkuu poliisin ja muiden viranomaisten yhteistyössä.

  Poliisin tietojen mukaan kouluun tai oppilaisiin ei kohdistunut mitään konkreettista uhkaa. Tilanne koululla on rauhallinen ja koulupäivä voidaan viedä loppuun normaalisti.

  Muistutamme, että jokainen muiden turvallisuutta uhkaava ilmoitus otetaan vakavasti. Tällaisia ilmoituksia ei koskaan voi tehdä vitsin varjolla.

  Poliisi kiittää koulua hyvästä yhteistyöstä asian selvittämisessä. Poliisi ei kerro koulu-uhkauksesta tässä uutisessa mainittuja asioita yksityiskohtaisemmin.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa