Lisää

    Tarkennus Joensuussa eilen tapahtuneeseen onnettomuuteen

    Lappeenrannassa Toikkalantiellä tapahtui eilen yhden henkilön kuolemaan johtanut onnettomuus. Henkilöauton kuljettaja törmäsi polkupyöräilijään ja polkupyörää ajanut mies menehtyi. Menehtynyt oli vuonna 1965 syntynyt mies.

    World News Network

    Lue taustaa: Lappeenrannassa polkupyöräilijä kuollut onnettomuudessa

    Kuuntele uutinen:

    Uutisoimme eilen henkilöauton ja polkupyöräilijän välisestä törmäyksestä Lappeenrannassa eilen aamulla, jossa yksi henkilö menehtyi. Uutisessa oli puutteita rikoksen tutkintanimikkeissä. Poliisi tekee tällä hetkellä onnettomuuteen liittyvää kuolemansyyntutkintaa ja epäilee henkilöauton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta.

    Henkilöauton kuljettaja kertoi, ettei havainnut tarpeeksi ajoissa tien sivussa ajanutta polkupyöräilijää ja törmäsi tähän. Kuljettajan mukaan aurinko häiritsi näkyvyyttä ja hän ajoi sen vuoksi hiljaista vauhtia. Törmäyksen jälkeen henkilöauton kuljettaja antoi törmäyksessä loukkaantuneelle ensiapua ja soitti hätäkeskukseen. 

    Uutisoimme eilen tapauksesta ja ilmoitimme, että poliisi tutkii tapausta kuolemansyyntutkintana. Kuolemansyyntutkinnan lisäksi poliisi tutkii epäiltyä liikenneturvallisuuden vaarantamista ja kuolemantuottamusta.

    Uusimmat

    Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
    Hyvää uutiskesää! - verkkomedia.org

    Enemmän luettavaa