Lisää

  Törkeällä petoksella huijattu auto löytyi Torniosta

  Poliisipartio löysi Torniosta Laivurinkadulta Sisä-Suomen poliisin viime kesänä etsintäkuuluttaman auton ja otti kiinni paikalle tulleen rikoksesta epäillyn.

  World News Network

  Kuuntele uutinen:

  Nainen vastusti poliisia Kemissä

  Poliisipartio meni selvittämään Kemissä Ilmarinkadulla lauantaina aamuyöllä asunnossa tapahtuvaa riitelyä. Partio kohtasi rakennuksen pihalla kiihtyneen ja sekavassa mielentilassa olevan kemiläisen naisen. Partio päätti ottaa naisen kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. Nainen alkoi uhkailemaan partion jäseniä ja löi toista partion jäsentä sekä yritti vielä potkia ja sylkeä. Nainen raudoitettiin ja hänelle laitettiin sylkyhuppu päähän. Nainen toimitettiin Kemin poliisivankilaan ja häntä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

  Torniossa ajo-oikeudeton liikenteessä

  Poliisipartio suoritti liikenteen valvontaa Putaalla viime yönä ja pysäytti pakettiautoa ajavan torniolaisen 23-vuotiaan miehen Poikkikadulla. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänelle kirjoitettiin asiasta sakko.

  Torniossa löytyi Sisä-Suomen poliisin etsintäkuuluttama auto

  Poliisipartio löysi eilen iltapäivällä Tornion Laivurinkadulta auton, joka on saatu haltuun törkeällä petoksella Ylöjärveltä viime kesänä. Poliisin tutkiessa autoa paikalle tuli myös teosta epäilty torniolainen mies. Mies otettiin kiinni ja toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Auto otettiin myös poliisin haltuun ja toimitetaan takaisin omistajalle.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa