Lisää

  Lahdessa petos EAN-koodia vaihtamalla

  Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 210 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi 17 henkilöä. Lahdessa kaksi miestä yritti EAN-koodia vaihtamalla saada noin 850 euron rikoshyödyn ja Riihimäellä kortiton moottoripyöräilijä ajoi 71km/h ylinopeutta.

  World News Network

  Kuuntele uutinen:

  Päijät-Häme

  Kello 13.40 aikaan partio pysäytti Heinolassa VT5:lla pakettiauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 34-vuotias mies puhalsi nollat seulonta-alkometriin, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hän on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kuusi kertaa.

  Kello 16.00 aikaan sai poliisi tehtävän Lahteen Renkomäessä sijaitsevaan tavarataloon, jossa kaksi miestä oli yrittäneet erehdyttää kassaa vaihtamalla kalliimpaan tuotteeseen halvemman tuotteen EAN-koodin. Paikalla selvisi, että miehet olivat yhteistuumin ottaneet hyllystä 899 euron arvoisen pelitietokoneen ja laittaneet siihen 40 euron arvoisesta tuotteesta EAN-koodin. Miehet olivat vielä repineet tietokoneen päältä pakkausmateriaalia, jotta kassalla ei havaittaisi mitä laatikossa oikeasti on. Tarkkaavainen kassahenkilö havaitsi kuitenkin yrityksen ja hälytti paikalle vartijan. 19- ja 26 vuotiaat miehet kiinniotettiin petoksesta epäiltyinä. Nuoremmalla miehellä oli perässään myös puolustusvoimien pyytämä etsintäkuulutus.

  Kanta-Häme

  Kello 14.24 aikaan partio pysäytti päin punaisia liikennevaloja ajaneen henkilöauton Hämeenlinnassa Viipurintiellä. Autoa kuljettanut 40-vuotias nainen puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,4 promillea. Nainen kertoi myös, ettei hänellä ole ajo-oikeutta. Nainen kuljetettiin verikokeeseen törkeän rattijuopumusepäilyn varmistamiseksi.

  Kello 17.20 aikaan poliisipartio oli suorittamassa liikennevalvontaa Riihimäellä Meijeritiellä, kun heitä vastaan ajoi moottoripyörä huomattavaa ylinopeutta. Partio mittasi moottoripyöräilijälle nopeudeksi 121 km/h, kun kyseisessä kohdassa nopeusrajoitus on 50 km/h. Moottoripyörä saatiin pysäytetyksi ja selvisi, ettei moottoripyörää kuljettaneella 22-vuotiaalla miehellä ollut moottoripyörän kuljettamiseen oikeuttavaa ajokorttia. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen sekä kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa