Lisää

    Nuoria epäillään ryöstöistä

    Espoossa ja Vihdissä alaikäisten epäillään ryöstäneen ikätovereitaan tämän viikon maanantaina.

    World News Network

    Kuuntele uutinen:

    Kolmikon epäillään ryöstäneen nuorelta sähkötupakkaa Espoossa

    Maanantaina 8.4. poliisi sai tehtävän Espoonlahteen. Tämän hetken tietojen mukaan kaksi alaikäistä poikaa olivat istuneet kauppakeskuksen ulkopuolella, kun kolme nuorta tuli pyytämään heiltä sähkötupakkaa. Kaksikko kieltäytyi, mutta nuoret ryhtyivät tarkastamaan heidän taskujaan ilman lupaa.

    Kun kaksikon toisen pojan taskusta löytyi sähkötupakkaa, se anastettiin häneltä ja yksi kolmikosta ryhtyi esittelemään nyrkkirautaa uhkaavasti. Myöhemmin poikaa kohtaan kohdistettiin myös uhkaava viesti sosiaalisen median kautta.

    Poliisi tutkii tapausta ryöstönä.

    Kahta alaikäistä epäillään ryöstöstä Vihdissä

    Poliisi tutkii Vihdissä maanantaina 8.4. tapahtunutta välikohtausta. Tämän hetken tietojen mukaan kaksi alaikäistä anastivat väkivaltaa käyttäen kolmannelta nuorelta omaisuutta. Nuorelta vietiin kello ja kuulokkeet.

    Toinen epäilty on yli 15-vuotias ja toinen alle 15-vuotias. Poliisi tavoitti epäillyt pian tapahtuman jälkeen ja osa anastetuksi epäilystä omaisuudesta on saatu poliisin haltuun. Poliisi pyrkii kuulemaan asiaosaisia pikimmiten. Tapausta tutkitaan nimikkeillä ryöstö ja virkamiehen väkivaltainen vastustaminen.

    Uusimmat

    Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
    Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

    Enemmän luettavaa