Lisää

  Sydneyn puukottaja ammuttiin kuoliaaksi

  Hyökkääjä, joka puukotti kuoliaaksi kuusi ihmistä Sydneyn rannikolla olevassa Bondissa sijaitsevassa ostoskeskuksessa, ammuttiin kuoliaaksi poliisin toimesta lauantaina, satojen paetessa paikalta, poliisi kertoi.

  World News Network

  Lue lisää: Sydneyn veitsihyökkääjä saattoi valikoida naisia

  Kuuntele uutinen:

  Poliisin lausunnon mukaan hyökkääjä ammuttiin poliisin toimesta, kun tämä oli hyökännyt asiakkaiden kimppuun vilkkaassa Westfield Bondi Junctionin ostoskeskuksessa.

  Uuden Etelä-Walesin osavaltion poliisipäällikkö Karen Webb kertoi tiedotustilaisuudessa, että kuolleista kuusi uhria oli naisia. Lisäksi kahdeksan ihmistä, mukaan lukien yhdeksän kuukauden ikäinen vauva, vietiin sairaalaan puukotusvammojen takia.

  Poliisi ei tässä vaiheessa usko hyökkäyksen olleen terrorismiin liittyvä, Webb sanoi.

  Pääministeri Anthony Albanese sanoi, ettei miehen motiivista ole vielä tietoa.

  ”Tämä oli hirvittävä väkivallanteko, jossa kohteena oli syyttömiä ihmisiä, jotka olivat tavallisella lauantaiostosreissulla”, hän sanoi tiedotustilaisuudessa.

  ”Ensimmäiset ajatuksemme kaikkien australialaisten puolesta ovat tänä iltana näiden kauheiden tekojen uhrien omaisille.”

  Noin 26 miljoonan asukkaan Australiassa on eräs maailman tiukimmista ase- ja veitsilaeista, ja lauantain kaltaiset hyökkäykset ovat harvinaisia.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  LähdeREUTERS

  Enemmän luettavaa