Lisää

  Turun Pernon päiväkotirakennuksen palon tutkinta etenee

  Turun Pernon kaupunginosassa sijaitseva, käytöstä poistettu päiväkotirakennus syttyi palamaan perjantai-illalla. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi, ja teosta epäillään kolmea alaikäistä nuorta.

  World News Network

  Kuuntele uutinen:

  Lounais-Suomen poliisi on edennyt Turun Pernossa tapahtuneen päiväkotipalon tutkinnassa. Poliisi sai ilmoituksen tulipalosta puoli yhdeksän aikaan perjantai-illalla.

  Poliisi tutkii asiaa tässä vaiheessa rikosnimikkeellä tuhotyö, mutta rikosnimike voi vielä muuttua tutkinnan edetessä. Teosta epäillään kolmea alle 18-vuotiasta nuorta.

  – Kuulusteluissa on selvinnyt, että tapahtumapaikalla nuoret leikkivät tulella, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, komisario Juhani Malmberg Lounais-Suomen poliisilaitoksen ennalta estävän toiminnon yksiköstä.

  Esitutkinnassa selvitetään muun muassa se, olisiko tulipalo voinut edetä lähistöllä sijaitseviin rakennuksiin. Lisäksi poliisi selvittää tapaukseen liittyvät korvausvaatimukset.

  Palokiinteistölle ei saa mennä

  Poliisi muistuttaa, että palokiinteistölle ei saa mennä. Kiinteistö on purkukohde ja alueella liikkuminen ei ole turvallista muun muassa palovaurioiden takia. Erityisesti tapahtuma-alueen lähellä sijaitsevissa perheissä huoltajien tulee keskustella asiasta lastensa kanssa.

  Poliisi ei tiedota asiasta yksityiskohtaisemmin enempää.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa