Lisää

    Tesla irtisanoo yli 10% henkilöstöstään myynnin hiljennyttyä

    Tesla kertoi henkilökunnalleen, että se irtisanoo yli 10 prosenttia maailmanlaajuisesta työvoimastaan, sen kamppaillessa myynnin laskun ja sähköautojen hintasodan kiristymisen kanssa.

    World News Network

    Kuuntele uutinen:

    Vastauksena viestipalvelu X:ssä julkaistuihin viesteihin uutisesta, Teslan toimitusjohtaja Elon Musk kirjoitti: ”Meidän on organisoitava uudelleen ja virtaviivaistettava yritystä seuraavaa kasvuvaihetta varten noin viiden vuoden välein.”

    Musk ilmoitti viimeksi työpaikkojen leikkauksista vuonna 2022 kerrottuaan johtajille, että hänellä oli ”erittäin huono tunne” taloudesta. Tesla ei koskaan kertonut, kuinka monta työpaikkaa se irtisanoi vuonna 2022. Teslan työntekijöiden määrä on kuitenkin noussut 2021 loppuvuoden noin 100 000:sta yli 140 000:een vuoden 2023 loppuun mennessä, SEC-ilmoitusten mukaan.

    Maanantain irtisanomiset tulivat voimaan välittömästi.

    Myös Teslan varatoimitusjohtaja Drew Baglino, joka vastasi akkukehityksestä, ja Rohan Patel, tiedotuskäytännöistä ja liiketoiminnan kehittämisestä vastannut ”Vice President”, ilmoittivat molemmat viestipalvelu X:ssä irtautuvansa yrityksestä.

    Baglino oli yksi neljästä Teslan johtoryhmän jäsenestä, jotka nimettiin yhtiön sijoittajasuhdetoimintasivustolla, johon kuuluu myös toimitusjohtaja Elon Musk. Musk kiitti molempia johtajia heidän työstään vastauksena heidän vastaaviin viesteihinsä viestipalvelu X:ssä.

    Uusimmat

    Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
    Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
    LähdeREUTERS

    Enemmän luettavaa