Lisää

  Henkilöauton ja jalankulkijan välinen onnettomuus Kouvolassa

  Poliisi pyytää havaintoja 15.04.2024 Kouvolassa Liikemiehenkadulla tapahtuneesta henkilöauton ja jalankulkijan välisestä onnettomuudesta.

  World News Network

  Kuuntele uutinen:

  Jalankulkija jäi maanantaina 15.04.2024 noin kello 11:25 toistaiseksi tuntemattoman henkilöauton töytäisemäksi suojatiellä. Jalankulkija oli ylittämässä Liikemiehenkatua suojatietä pitkin. Toistaiseksi tuntematon henkilöauto kääntyi Kivimiehenkadun suunnasta Liikemiehenkadulle ja törmäys tapahtui risteysalueella olevalla suojatiellä. Jalankulkijalle ei aiheutunut tilanteesta hoitoa vaativia vammoja.

  Jalankulkijaan törmännyt henkilöauto oli pysähtynyt tapahtumapaikalle, mutta jatkanut sitten matkaansa. Henkilöauto oli väriltään valkoinen ja sitä kuljetti mieshenkilö.

  Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa, tapahtuman silminnäkijöitä tai muuta tapahtuneesta tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin. Poliisilla ei ole asiasta enempää tiedotettavaa. 

  Tapauksiin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa