Lisää

  Rattijuopot törmäilivät Lahdessa ja Heinolassa

  Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana tehtäviä 241 kappaletta. Poliisi otti kiinni häiriökäyttäytymisen tai päihtymyksen vuoksi 7 henkilöä. Liukkauden ja lumisateen myötä illan ja yön aikana Hämeen alueella oli 11 kappaletta tieltä suistumisia ja pieniä peltikolareita, ei vakavampia loukkaantumisia.

  World News Network

  Kuuntele uutinen:

  Perjantaina klo 12:15 poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän epäillystä rattijuoposta Humppilassa. Partio tavoitti ilmoituksen pakettiauton Järvensuontiellä ja pysäytti sen. Pakettiautoa kuljettanut noin 60-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin 1 milligrammaa litrassa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

  Lahdessa perjantaina klo 12:50 aikaan partio pysäytti Villähteentiellä mopon, jota kuljetti noin 20-vuotias mies. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hänellä oli aikaisempia ajo-oikeudettomia kulkuneuvon kuljettamisia vuoden sisällä 5 kpl.

  Heinolassa perjantaina klo 13:49 aikaan Keskuskadulla henkilöauto törmäsi puuhun ja linja-autopysäkkiin. Kuljettajaksi osoittautui noin 40-vuotias mies ja matkustajana oli noin 35-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin lukeman 0,98 milligrammaa litrassa. Kuljettaja ei loukkaantunut, mutta matkustajan oikeassa kädessä ollut haava vaati sairaalassa käynnin. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

  Lahdessa perjantaina klo 21:48 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Uudenmaankadun ja Pohjoisen Liipolankadun risteykseen, jossa päihtynyt naiskuljettaja oli törmännyt henkilautolla liikennevaloihin pysähtyneen auton perään ja poistunut paikalta. Partio tavoitti noin 60-vuotiaan naisen kuljettaman auton, nainen puhalsi alkometriin lukeman 0,6 milligrammaa litrassa. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa