Lisää

  Järvenpään ravintola-ampumisen tutkinta etenee

  Uutisoimme lauantaina 20. huhtikuuta Järvenpäässä sijaitsevassa ravintolassa tapahtuneesta ampumisesta, jossa loukkaantui kaksi henkilöä. Poliisi on jatkanut tapauksen tutkintaa.

  World News Network

  Lue taustaa: Kahta ihmistä ammuttu Järvenpäässä
  Lue lisää: Järvenpään ravintola-ampumisessa kuulusteluita ja teknistä tutkintaa
  Lue lisää: Yksi henkilö otettu kiinni Järvenpään ampumavälikohtauksen takia

  Kuuntele uutinen:

  Poliisi sai lauantai-iltana tehtävän Järvenpäässä Wärtsilänkadulla sijaitsevaan ravintolaan, jossa oli alustavien tietojen mukaan ammuttu useita laukauksia. Kaksi henkilöä loukkaantui tilanteessa. Kumpikin uhreista toimitettiin sairaalahoitoon.

  Poliisi on jatkanut Järvenpään ampumavälikohtauksen tutkintaa muun muassa teknisellä tutkinnalla ja silminnäkijöiden kuulemisella.

  Poliisilla on alustava käsitys tapahtumien kulusta, mutta esitutkinnan turvaamiseksi poliisi ei voi vielä kertoa tapauksesta tarkemmin.

  – Saamme jatkuvasti uutta tietoa tapahtuneesta ja tutkinta etenee koko ajan. Usein esitutkinnan ollessa vasta alussa, poliisi ei voi avata kaikkia tietoja julkisuuteen esitutkinnan turvaamiseksi. Tämä johtuu siitä, että poliisi haluaa turvata mahdollisten silminnäkijöiden havainnot sekä asianomistajien ja epäiltyjen sanomiset tulevaisuudessa, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hans Pirttilä.

  Mahdollisia silminnäkijähavaintoja voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

  Poliisi jatkaa asian esitutkintaa ja tiedottaa asiasta lisää tarvittaessa.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  Edellinen artikkeli
  Seuraava artikkeli

  Enemmän luettavaa