Lisää

  Kontiolahdella Lieksantiellä usean auton liikenneonnettomuus

  Onnettomuuden aiheutti mahdollisesti vaarallisia ohituksia suorittanut kuljettaja.

  World News Network

  Kuuntele uutinen:

  Kontiolahdella Lieksantiellä Uilon kohdalla tapahtui maanantaina 22.4. noin kello yhdeksän aikaan liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kolme henkilöautoa ja rekka.

  Tapahtumat saivat alkunsa, kun Enosta Joensuuta kohti liikkuneessa autojonossa ajanut kuljettaja suoritti vaarallisia ohituksia ajautuen lopulta ulos tieltä. Muut jonossa liikkuneet kuljettajat joutuivat väistämään kyseistä ajoneuvoa ja menettivät väistöliikeiden seurauksena ajoneuvojensa hallinnan törmäten toisiinsa.

  Onnettomuuden aiheuttanut henkilöauto oli vaaleansininen tai harmaa, vanhempi farmarimallinen Nissan, ja se poistui paikalta Joensuun suuntaan ennen viranomaisten saapumista.

  Poliisi pyytää havaintoja kyseisestä ajoneuvosta ja sen kuljettajasta. Nissan on vaurioitunut takaosastaan toisen ajoneuvon törmättyä siihen, ja siinä on mahdollisesti kesärenkaat.  Kuljettajana toimi hoikka, 30-40 vuotias mies, jolla oli päällään vihreät työvaatteet, ja lyhyt parransänki.

  Onnettomuudesta aiheutui liikenne-estettä, ja viranomaiset ohjasivat paikalla liikennettä onnettomuuspaikan ohi. Ensihoito tarkasti osalliset eikä onnettomuudesta aiheutunut henkilövahinkoja. Tapahtumapaikan tienpinta oli jäinen.

  Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja mahdolliset havainnot paikalta poistuneesta ajoneuvosta ja kuljettajasta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa