Lisää

  Järvenpään ravintola-ampumisessa kuulusteluita ja teknistä tutkintaa

  Järvenpäässä Wärtsilänkadulla 20.4. iltakahdeksalta tapahtuneen ampumavälikohtauksen esitukinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa. Tutkinnassa tehdään edelleen paljon kuulusteluita sekä teknistä tutkintaa.

  World News Network

  Lue taustaa: Kahta ihmistä ammuttu Järvenpäässä
  Lue taustaa: Järvenpään ravintola-ampumisen tutkinta etenee
  Lue lisää: Yksi henkilö otettu kiinni Järvenpään ampumavälikohtauksen takia

  Kuuntele uutinen:

  – Henkilötodistelulla tulee oletettavasti olemaan suuri merkitys tapahtumien kulun sekä koko tapauksen selvittämisessä. Kuulusteluita tehtiin osin jo viikonlopun aikana ja niiden tekeminen jatkuu edelleen. Meillä on tällä hetkellä hyvä käsitys tapahtumien kulusta, mutta yksityiskohdista tiedottaminen tässä vaiheessa voisi vaarantaa esitutkinnan. Sen voin kuitenkin todeta, että poliisin tietojen mukaan lauantai-illan ampumavälikohtauksessa oli kyse toistensa entuudestaan tuntevien henkilöiden välienselvittelystä, sanoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Sanna Rentola.

  Ampumavälikohtauksessa loukkaantuneet kaksi henkilöä ovat edelleen sairaalahoidossa, mutta heidän vammansa eivät ole hengenvaarallisia.

  – Olemme pyytäneet mahdollisia silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä tapaukseen liittyen ja niitä tulee meille edelleen. Kaikkia tietoja emme kuitenkaan voi kertoa julkisuuteen esitukinnan turvaamiseksi. Tiedotamme tutkinnan edistymisestä lisää, kun se tutkintaa vaarantamatta on mahdollista, kertoo Rentola.

  – Tapauksen silminnäkijöitä ja asiasta jotain tietäviä pyydämme edelleen lähettämään tietonsa poliisin vihjepostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi, Rentola kehottaa.

  Uusimmat

  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.
  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org

  Enemmän luettavaa